Резюме від 30 квітня 2020 PRO

Олег

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Борислав
Готовий працювати:
Борислав, Дрогобич, Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 10.2019 по 02.2020 (4 місяці)
Гастрокавярня "Кавун", Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Розробка меню
2. Навчання персоналу
3.проведення презентацій меню
4. Складання технологічних і калькуляційних карт
5. Організація робочого процесу
6. Створення і обновлення сезонного меню
7. Створення робочого графіка і табеляція
8. Вхідний контроль якості продуктів і їх умов зберігання, контроль умов виготовлення напівфабрикатів, готових блюд, також своєчасне виготовлення готових блдюд.
9. Створення формул фуд-косту.
10. Створення таблиці ексель з формулою обрахунку фуд-косту продукції.
11. Контроль ревізій.

Старший зміни

з 10.2019 по 02.2020 (4 місяці)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Контроль якості продукції.
2. Дотримання чистоти на робочому місці.
3. Управління персоналом.
4. Контроль продукції.
5. Організація робочих процесів.

Шеф-кухар

з 03.2019 по 10.2019 (7 місяців)
Rejzcel krewetki i wino, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Відкриття закладу з нуля.
2. Підбір і навчання персоналу
3. Розробка меню.
4 Проведення презантацій меню.
5. Організація робочих процесів.
6. Складання технологічних і калбкуляційних карт,
7. Складання робочого графіку.
8. Пошук і закупка нового інвентаря, і приладів.
9. Контроль ревізій.

Старший кухар

з 08.2015 по 03.2019 (3 роки 7 місяців)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Контроль якості продуктів.
2. Контроль робочих процесів.
3. Контроль своєчасно поданих страв.
4. Проведення ревізій.
5. Контроль постачання продуктів.
6. Навчання персоналу.
7. Організація робочих процесів.

Кухар

з 08.2014 по 08.2015 (1 рік)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Пропозиції нового меню.
2. Контроль якості готових страв.
3. Своєчасна подача готових страв.
4. Дотримання чистоти робочого місця.

Освіта

Бориславське Професійне Училище

Кухар, Борислав
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (3 роки 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Польща

2019, 6 місяців

Знання і навички

MS Word MS Excel Видача страв іноземної кухні Знання інталійської кухні Управління кухнею Налагодження процесів на кухні Розробка нових страв Коректування меню

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Польська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Зроблю ваше меню перспектабельним і сучасним, неважливо хто Ви ресторан чи кавярня, підкорегую теперішнє, підготую новий персонал, приведу кухню до роботи.

Схожі кандидати

Шеф-кухар
35000 грн, Тернопіль, Ужгород , ще 7 міст

Шеф-повар
Івано-Франківськ, Київ , ще 8 міст

Су-шеф
30000 грн, Дрогобич, Трускавець, Східниця

Шеф-повар
Дрогобич

Бренд-шеф, кухар, технік-технолог, зав. виробництвом
30000 грн, Трускавець

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: