Резюме від 18 липня 2023 PRO

Олена

Головний бухгалтер, фінансовий директор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Дистанційно, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

головний бухгалтер

з 03.2015 по нині (9 років 3 місяці)
ТОВ "ВТЛ ", Полтава (транспортно-експедиційні послуги, оптова торгівля)

повна реєстрація підприємства , кадрова праця , перевірка первинної документації, спілкування з контрагентами, організація бухгалтерського та податкового обліку, зарплата (нарахування, податки та виплата), облік та планування пдв , реєстрація пн та рк, підготовка та сдача податкової та статичної звітності , спілкування з контролюючими органами, ведення фоп від реєстрації до закриття.

Головний бухгалтер,фінансовий директор

з 03.2005 по 02.2015 (9 років 11 місяців)
ПП "Віконт", Полтава (виробництво)

кадрова праця , перевірка первинної документації, спілкування з контрагентами, організація бухгалтерського та податкового обліку, зарплата (нарахування, податки та виплата), облік та планування пдв , підготовка та сдача податкової та статичної звітності , спілкування з контролюючими органами:
фінансове планування і бюджетування, контроль фінансових показників,управління фінансовим департаментом і бухгалтерією, розробка посадових інструкцій, аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства,формування управлінської звітності,податкове планування;

Головний бухгалтер

з 07.2000 по 02.2005 (4 роки 7 місяців)
ТОВ "Кернел-Трейд", Полтава (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

кадрова праця , перевірка первинної документації, спілкування з контрагентами, організація бухгалтерського обліку, зарплата (нарахування, податки та виплата), облік пдв ,підготовка та сдача податкової та статичної звітності , спілкування з контролюючими органами.

Освіта

Полтавський кооперативний інститут

Облік і аудит, Полтава
Вища, з 1988 по 1995 (6 років 6 місяців)

присвоєна кваліфікація економіст

Додаткова інформація

Національність: українка
Діти: дорослі,самостійні.
Знання мов: українська, російська – вільно.
Активна, енергійна.Займаюся постійно самоосвітою. Маю позитивний досвід наставництва.Уміння працювати як в команді, так і самостійно, комунікабельність, цілеспрямованість, відповідальність, аналітичний склад розуму, точність,впевненість в своїх силах.
Впевнений користувач комп'ютерних програм: Microsoft Office (Word, Excel); Програма 1С 7.7 і 8.3 Бухгалтерія; Медок; Internet.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: