Резюме від 3 листопада 2021 PRO

Дмитро

Регіональний операційний менеджер, керуючий мережею, керівник, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Бориспіль, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Регіональний менеджер

з 04.2021 по 09.2021 (5 місяців)
«Молоко від фермера», Киев (Роздрібна торгівля)

•Операційна діяльність підзвітних магазинів регіону.
•Виконання планових показників
•Забеспечення виконання та контроль бізнес-процесів мережі (сервіс, забеспечення товаром, від мерчендайзингу, лімітів на списання, продаж швидкообертаємих продуктів до стандартів випікання хлібобулочних виробів, приготування кави та інш)
•Навчання директорів, адміністраторів
•Підготовка кадрового резерву з внутрішніх працівників на керівні посади мережі;
•Проведення заходів для досягнення максимального рівня продажів;
•Ініціювання впровадження та залучення додаткових проектів для підвищення рівня реалізації

Регіональний операційний менеджер

з 05.2020 по 01.2021 (8 місяців)
ТОВ "ОККО-Рітейл", Киев (Автобізнес та автосервіс)

•Операційна діяльність підзвітних ресторанів регіону з метою виконання фінансових показників
•Навчання та розвиток менеджерів ресторанів
•Ініціювання впровадження та залучення додаткових проектів для підвищення рівня реалізації
•Відкриття нових ресторанів
•Контроль за якісним управлінням господарських, адміністративних витрат керівниками ресторанів в межах підзвітних ресторанів регіону
•Планування бюджетів ресторанів, контроль їх дотримання

Директор ресторану

з 03.2006 по 02.2020 (13 років 11 місяців)
ПІІ МакДональдз Юкрейн Лтд, Бориспіль, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Повна операційна діяльність ресторану
•Впровадження нового формату «досвіду майбутнього ( EOTF)», проходження сертифікації ресторану
•розвиток та контроль роботи експерта з гостинності
•аналіз та робота з відгуками відвідувачів
•планування бюджету та контроль його виконання
•розробка бізнес плану та стратегій досягнення цілей
•повний контроль за дотриманням стандартів роботи всіх дільниць ресторану
•набір та звільнення персоналу
•контроль плинності та комплектації штату працівників
•контроль дотримання працівниками стандартів обслуговування/приготування продукції, касової політики
•контроль якості та безпеки продукції на виробництві (НACCP)
•контроль прибутків та витрат
•проведення внутрішніх аудитів з якості продукції, обслуговування, навчання, безпеки
•мотивація і атестація команди
•планування та виконання програм розвитку менеджерів та робітників
•забезпечення ефективного проведення маркетингових акцій


•Відкриття двох нових ресторанів, один з них в місті Бориспіль
•Впроваджував проект «відкриті двері», екскурсії для ЗМІ та блогерів.
•Спільно з відділом якості проводив навчально-консультативні аудити співробітникам ДПСС на відповідність до законодавства в роботі НАССР

В 2012-2013р. під моїм керівництвом МкД Севастопільска пл. увійшов у ТОП 100 ресторанів світу за кількістью відвідувань.

Освіта

НТУУ КПІ

Факультет електроніки, мікроелектроніка та напівпровідникові прилади, Киев
Вища, з 1994 по 2000 (5 років 6 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Business Leadership Practices Curse (Hamburger University Mynich)

2007, тиждень

DLM (Developing the Leader in Me)

2020р, 4 дні

Тренінг Гнучкість мислення

2019, 2 дні

Знання і навички

Користувач ПК Впевненість

Додаткова інформація

•Високий рівень персональної відповідальності, націлений на результат,
відмінні навики планування та організації роботи, орієнтований на командну роботу, вмію розвивати команду на робочих та керівних позиціях
•Закордонний паспорт, водійське посвідчення /власний автомобіль

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: