Резюме від 19 лютого 2020

Лариса

Бухгалтер, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто:
Баришівка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головна спеціалістка

з 08.2017 по 08.2019 (2 роки)
Бориспільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області, Бориспіль (Фінанси, банки, страхування)

Робота з організаціями:приймання заяв-розрахунків для виплати коштів на допомогу по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах і на поховання, надання консультацій щодо призначення і нарахування вищезгаданих допомог. Участь у проведенні перевірок організацій щодо використання коштів Фонду. Формування і подання звітності до управління. Участь у семінарах. Формування платіжних доручень для перерахування коштів. Інші доручення керівника.

Головний бухгалтер

з 01.2012 по 08.2017 (5 років 7 місяців)
Баришівська районна виконавча дирекція Київського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працезд, Баришівка (Фінанси, банки, страхування)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Здійснення банківсих операцій в системі клієнт-банк. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами). Розрахунок і перерахування податкових платежів, складання і здача податкової та бухгалтерської звітності. Складання проектів кошторису і бюджету. Взаємодія з податковими органами, позабюджетними Фондами. Облік ТМЦ, витрат, ведення касових та банківських операцій, нарахування та виплата зарплати. Участь у перевірках та погодження договорів з контрагентами. Підготовка регулярної звітності по ключовим показникам роботи. Проведення інвентаризації та інше.

Освіта

Інститут післядипломної освіти керівників і спеціалістів агропромислового комплексу

Економіст-бухгалтер, Київ
Вища, з 2000 по 2001 (9 місяців)

Заочна форма навчання

Український Ордена Дружби народів інститут інженерів водного господарства

Проєктування і будівництво гідромеліоративних систем, інженер-гідротехнік, Рівне
Вища, з 1983 по 1988 (4 роки 11 місяців)

Денна форма навчання

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Страхування Досвід ведення бухгалтерського обліку у державних установах Досвід нарахування зарплати Володію офісної технікою

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальна, комунікабельна, дисциплінована, вмію слухати співрозмовника.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: