Резюме від 10 грудня 2020 PRO

Александр

Начальник транспортного отдела, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Ромни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник транспортного отдела

з 04.2011 по 03.2020 (8 років 11 місяців)
ООО Тедис Украина, Ромны (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Виписка та закриття подорожніх листів на щоденній основі в програмному комплексі 1С УАТ, контроль випуску авто на маршрут згідно з затвердженим графіком, складання графіків загрузки авто, проведення інструктажів, забезпечення та
контрольнорм витрат паливомастильних матеріалів.Організація ефективної роботи із страховими компаніями, врегулювання страхових випадків транспорта компанії.Робота з документацією та модулем диспетчерезації, формування актів прийому-передачі авто (1С УАТ) та закріплення авто за водіями.Проведення щомісячної інвентаризації ТМЦ компанії з формуванням в базі 1С. Формування щомісячних звітів для бухгалтерії транспортного відділу. Розподіл ТТ між водіями та закріплених територій з рівномірною нагрузкою на водіїв.Контроль проходження планових ТО та забезпечення виконання поточних ремонтних робіт автомобілів.Співпраця та заключення договорів з СТО.Складання бюджету витрат грошових коштів транспортного відділу на місяць/рік.Перевірка і контроль координат GPS торгових точок в обліковій програмі. Загрузка шаблонів в базу SAP. Штат відділу 8 чоловік, територія покриття РСП- 850 ТТ.

Освіта

ВПУ

Ромны
Середня спеціальна, з 1992 по 1994 (1 рік 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Робота з оргтехнікою САПР 1С:Управління автотранспортом

Додаткова інформація

Успешное прохождение внутренних атестаций, участие в тренингах.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: