Резюме від 6 лютого 2021 PRO

Александр

Начальник, заместитель начальника отделения, отдела

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заместитель директора

з 03.2020 по нині (4 роки 2 місяці)
АТ "БАНК АЛЬЯНС", Черкассы (Финансы, банки, страхование)

Зміг розбудувати, практично з нуля, роздрібний бізнес. Активними партнерами-клієнтами банку стали 3 провідні автосалони в м.Черкаси, 2 забудовники (регіональні лідери за показниками темпів будівництва та введення в експлуатацію), налагоджена робота із Державною іпотечною установою, банк став впізнаваним для ріелторів (відповідно операції з купівлі-продажу нерухомості проходили через рахунки банку, в т.ч.рахунки-ескроу), значно виросла доля валюто-обмінних операцій, банк#1 з перевірки валюти, досить популярним став серед клієнтів сервіс здійснення операцій на МВРУ з подальшим SWIFT-переказом за кордон (в т.ч. E-limite НБУ). Активно проводив крос-продажі супутніх банківських продуктів і, як результат, Черкаське ВБВ 3 місяці поспіль входить в трійку найкращих ВБВ мережі Банку за динамікою росту та абсолютними величинами. В час карантину зміг зберегти та приростити депозитний портфель ФО +4 млн.грн., кошти до запитання середньоденні залишки 257% виконання плану, фінансовий результат 136% виконання плану. З 2020 року активно просував Державну програму "5-7-9" по здешевленню вартості кредитних коштів для суб'єктів підприємницької діяльності. Як результат, в лавах АТ "БАНК АЛЬЯНС" надав перший кредит медичному підприємству на придбання сучасного томографу (в рамках боротьби із наслідками COVID-19).

Заместитель директора

з 12.2004 по 01.2020 (15 років 1 місяць)
АБ "УКРГАЗБАНК", Черкассы (Финансы, банки, страхование)

Достижения: выполнение ключевых КПИ на 100%, лидирующие места Дирекции в сети банка в направлении розничного бизнеса, 100% покрытие админзатрат непроцентными доходами, активная работа с партнерской сетью, лидер в работе с ВИП-клиентами...
Обязанности: куратор розничного бизнес-направления (выполнение поставленных планов на Дирекцию, распределение и контроль выполнения КПИ на сеть, работа с партнерами (автосалоны, риэлтора, застройщики, нотариусы, страховые компании), работа с ВИП-клиентами, подбор/обучение/мотивация персонала... )

Освіта

Черкасский институт банковского дела

Экономика предприятия, финансы, Черкассы
Вища, з 2000 по 2006 (5 років 9 місяців)

Магистр

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: