Резюме від 25 лютого 2020

Анна

Администратор, менеджер, воспитатель, тренер, 15 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Косметолог

з 05.2019 по нині (5 років 1 місяць)
Салон красоты, Киев (Эстетика лица и тела, чистка лица, пилинги для лица, аппаратная косметология, вакуумно- роликовый массаж тела, дипиляцыя, шугаринг)

Администратор салона и косметолог

Менеджер администратор воспитатель

з 09.2018 по 02.2019 (5 місяців)
Наша ряба, компания имидж, детский сад, Киев (адміністратор (менеджер) – керівник.Вобов'язки менеджера входила: логістика товару, приймала людей на співбесіду, мотивація колег на результат, ведення робочих справ, фінансові питання. Проводила тренінги з питань)

Проходила тренінг в компанії «Balting Training» - лідерські якості, формування команди, ораторська майстерність, система делегування обов`язків, формування команди, робота з відмовами, боротьба зі страхами.
КФ ПАТ «МХП» - «Наша ряба»працювала на «Хорека» - щодня виявляла потреби клієнтів, як по телефону, але більшість особистими зустрічами

Освіта

Академия муниципального управления

Аналитик, система управления, менеджмент, Деловод, Киев
Вища, з 2006 по 2013 (6 років 4 місяці)

2006 – 2008 Київський коледж міського господарства Академії муніципального управління за спеціальністю «Діловодство» і здобула кваліфікацію Організатор діловодства (державної установи).

2008 – 2013 Закінчила Академію муніципального управляння і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Культура» та здобула кваліфікацію бакалавра з документознавства та інформаційної діяльності.

2011 – 2013 Вищий навчальний заклад «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність» та здобула кваліфікацію магістра з документознавства, менеджер з адміністративної діяльності, викладача ВНЗ, інформаційний аналітик.

Додаткова освіта та сертифікати

Курсы косметолога эстетством лица и тела в Партнёр плюс

2 месяца и практика работы

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Мирошниченко Людмила Викторовна

Мирошниченко Людмила Викторовна

Директор предприятия, Памир

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Особисті якості: Вмію тримати співрозмовника в постійній увазі, стресостійка, комунікабельна, швидко вчусь новому, енергійна, активна, націлена на результат, ініціативна, грамотна мова, амбітна, лідер продаж, вміб навчити кожного, вмію домовлятися з різними людьми, не важливо, хто вони по статусу, вмію тримати професійну дистанцію, але переконлива у своїй справі, в результаті люди люблять такий стиль роботи, довго хочуть працювати в команді або в якості постійного клієнта.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: