Резюме від 18 червня 2020 PRO

Михайло

Кухар гарячого процесу, су-шеф, 22 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су шеф

з 05.2019 по 12.2019 (7 місяців)
Фенхель, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший мангальщик

з 02.2019 по 05.2019 (3 місяці)
Готельно рестораний комплекс партизан, Обухівська трасса (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

з 08.2018 по 02.2019 (6 місяців)
ГастроБар Карман, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший Зміни

з 01.2017 по 08.2018 (1 рік 7 місяців)
The is Пивбар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Во Шеф Кухаря

з 08.2014 по 12.2016 (2 роки 4 місяці)
Control Pay, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 04.2012 по 05.2014 (2 роки 1 місяць)
Конюшня Бутенко, Проців (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 02.2010 по 03.2012 (2 роки 1 місяць)
Готель "Київ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НУХТ

Харчові технології та інженерія, Київ
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 8 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: