Лилия
Шеф-повар, 70 000 грн
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6084922/
Досвід роботи
Шеф повар одесса
з 11.2025 по нині
(2 місяці)
Pomodoro, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
•Приготування страв згідно з технологічними картами.
•Контроль якості продуктів та дотримання санітарних норм.
•Організація роботи на кухні та оптимізація процесів.
•Взаємодія з командою та забезпечення стабільної швидкості видачі.
•Підтримання чистоти робочої зони.
Шеф-повар
з 12.2024 по нині
(1 рік)
G-Group, ресторанна компанія, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 07.2024 по 10.2024
(4 місяці)
Пляж Varadero, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф
з 04.2022 по нині
(3 роки 9 місяців)
Ресторан Maison, Миколаїв (Харчова промисловість)
Шеф -Повар
з 01.2021 по нині
(5 років)
Городской рынок еды, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар
з 01.2021 по 12.2021
(1 рік)
Food market, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
РАЗРАБОТКА МЕНЮ
ПОДБОР ПЕРСОНАЛА
ОБУЧЕНИЕ ПЕРСОНАЛА
СОСТАВЛЕНИЯ Т.К.
ЗАКАЗ ПРОДУКТОВ -ПРИЁМ ТОВАРА
Шеф-повар
з 09.2017 по 03.2020
(2 роки 7 місяців)
Ресторан Mamacasala, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеф
з 10.2013 по 02.2015
(1 рік 5 місяців)
Ресторан, Терасса, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар
з 01.2012 по 09.2013
(1 рік 9 місяців)
Ресторан Veliss, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеФ
з 04.2010 по 10.2013
(3 роки 7 місяців)
МАМАКАЗАЛА, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеф
з 10.2007 по 05.2010
(2 роки 8 місяців)
Ресторан Старгородъ, Николаев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Знання і навички
- Уміння працювати в режимі багатозадачності
- Здатність до навчання
- Комунікабельність
- Приготування страв
- Доброзичливість
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Чесність
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Адаптивність
- Готування фаст-фуду
- Готування піци
- Дисциплінованість
- Випікання
- Готування на мангалі
- Італійська кухня
Знання мов
Українська — вільно
Рекомендації
-
Харазян Влад
Шеф-повар, Ресторан "Бертека"
Контактні дані приховані -
Костромицкий Евгений
Шеф-повар, Ресторан "Юг" -"РИФ"
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
•Замовлення та приймання продуктів у постачальників
•Розробка страв, складання меню та технологічних карт (ТТК)
•Підбір, навчання та організація роботи персоналу
•Ведення документації та звітності
•Оптимізація роботи кухні та контроль якості страв
•Дотримання санітарних норм
Схожі кандидати
-
Шеф-повар
Одеса, Київ, Харків -
Шеф-повар
Одеса -
Бренд-шеф кальянного напряму
Одеса, Дніпро , ще 4 міста -
Су-шеф, повар
Одеса -
Шеф-кухар
80000 грн, Одеса, Дніпро , ще 2 міста -
Сушеф, шеф
40000 грн, Одеса