Резюме від 24 квітня 2024

Олександра

Бухгалтер із заробітної плати, з банківських операцій, 22 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 12.2022 по нині (1 рік 4 місяці)
ТзОВ логістична компанія "Захід Ресурс", Городок (Львівська обл.) (Транспорт, логістика)

1.Нарахуваня заробітної плати(відпускних,лікарняних, компенсацій за невикористану відпустку,розрахунків при звільненні та ін.),нарахування податків по заробітній платі,відображення по рахунках бухгалтерського обліку,подача об'єднаної звітності з ЄСВ,ПДФО та військового збору,Формування відомостей для виплати заробітної плати та сплати податків з неї. Взаємодія з відділом кадрів щодо табелів,наказів на відпусток,звільнення працівників та в цілому по питаннях,що стосуються заробітної плати.Формування заявок-розрахунків по лікарняних до ПФУ,повідомлень про виплату коштів.
2.Відправлення платіжних доручень в системі Клієнт-банк,формування та опрацювання банківських виписок та відображення в 1С по рахунках бух.обліку.
3.Робота з РРО,проведення щоденних інкасацій та здача готівки до банку.Формування прибуткових і видаткових касових ордерів в 1С,касової книги.
4.Робота з первинною документацією(відображення в 1С прихідних накладних,актів виконаних робіт/наданих послуг),акти звірки з постачальниками та контроль дебіторської-кредиторської заборгованості
5.Облік матеріалів,МШП,ОЗ,МНМА та нематеріальних активів
6.Податковий кредит,формування даних для подачі Декларації з ПДВ

Помічник головного бухгалтера

з 11.2020 по 05.2022 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "Комплекс водних видів спорту"(Аквапарк), Львів (Краса, фітнес, спорт)

1.Нарахуваня заробітної плати(відпускних,лікарняних, компенсацій за невикористану відпустку,розрахунків при звільненні та ін.) (до 140 працівників),нарахування податків по заробітній платі,відображення по рахунках бухгалтерського обліку,подача об'єднаної звітності з ЄСВ,ПДФО та військового збору,.Опрацювання виконавчих листів та подача звітності по них.Формування відомостей для виплати заробітної плати та сплати податків з неї.Формування заявок-розрахунків по лікарняних до ФСС,повідомлень про виплату коштів.
2.Відправлення платіжних доручень в системі Клієнт-банк,формування та опрацювання банківських виписок та відображення в 1С по рахунках бух.обліку.
3.Робота з РРО,проведення щоденних інкасацій та здача готівки до банку.Формування прибуткових і видаткових касових ордерів в 1С,касової книги.
4.Робота з первинною документацією(відображення в 1С прихідних накладних,актів виконаних робіт/наданих послуг),акти звірки з постачальниками
5.Облік матеріалів,МШП,ОЗ,МНМА та нематеріальних активів,проведення актів звірок з постачальниками та контроль дебіторської-кредиторської заборгованості.

Бухгалтер-касир

з 01.2001 по 04.2012 (11 років 3 місяці)
ПАТ ДТЕК Західенерго, Львів (Енергетика)

1.Нарахування і виплата заробітної плати,відпусток,лікарняних,компенсацій за невикористану відпустку,розрахунків при звільненні та ін.) (до 200 працівників),нарахування податків по заробітній платі,відображення по рахунках бухгалтерського обліку,подача звітності по внесках із зарплати.Опрацювання виконавчих листів та подача звітності по них.Формування відомостей для виплати заробітної плати та сплати податків з неї.Взаємодія з відділом кадрів щодо табелів,наказів на відпусток,звільнення працівників та в цілому по питаннях,що стосуються заробітної плати.Комунікація з банками по виготовленню зарплатних карток для новоприйнятих працівників та ін.
2.Відправлення платіжних доручень в системі Клієнт-банк,формування і опрацювання банківської виписки,відображення в програмі 1С з рознесенням по рахунках бух.обліку,комунікація з банками
3.Виписка прибуткових і видаткових касових ордерів, ведення касової книги, отримання готівки в національній та іноземній валютах
4.Облік основних засобів ,НМНА та нематеріальних активів

Освіта

Львівський державний університет ім. І. франка

Економічний, бухгалтерський облік, Львів
Вища, з 1989 по 1994 (4 роки 9 місяців)

Присвоєно кваліфікацію-економіст

Додаткова освіта та сертифікати

Навчально-виробничий центр "Орієнтир",програма 1С 8.3

2020р., 3 місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Клієнт-Банк

Знання мов

Німецька — середній

Додаткова інформація

Вміння швидко навчатись,акуратність,пунктуальність,відповідальність,велике бажання працювати і вдосконалюватись.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: