Резюме від 23 жовтня 2023

Дмитрий

Менеджер по работе с клиентами, бармен, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Іврит — просунутий

Додаткова інформація

Клюєв Дмитро Вадимович
Адреса: м.Херсон,
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: 2000 - 2008 р недержавне навчально-виховне об'єднання "Дошкільний заклад - спеціалізована школа І-ІІІ ступенів« Хабад »з поглибленим вивченням англійської мови та івріту".
У 2008 - 2012 вступив до Ізраїльського коледжу “Ор Арвнер Кфар Цві Сітрін” з поглибленим вивченням інформаційних технологій і курсу Microsoft.
Досвід роботи: Працював в сфері надання послуг та обслуговування, обіймав керівничі посади. SMM – менеджер, займався просуванням соціальних мереж.
- З 15.10.21 по 15.05.23: Менеджер із супроводу клієнтів на тендерному майданчику Smarttender у системі державних закупівель ProZorro.

- З 15.05.23 по 15.10.23: Компанія Yeda Developing Learning Environments LTD (Ізраїль). Координував процес створення інтернет коледжів для клієнтів, включаючи збір інформації, співпрацю з дизайнерами, контентмейкерами і розробниками, а також супровід клієнта протягом співпраці з компанією.

Знання мов: українська, російська, англійська - середній рівень, івріт - вільно.
Навички роботи з комп'ютером.
Впевнений користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access, Outlook), 1С, навички роботи з Інтернетом (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox).

Особисті якості: вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася і самостійно приймати рішення, здатність швидко навчатися, розвинутий соціальний інтелект.Здатний зупинити ескалацію конфлікту і здійти згоди з конфліктними клієнтами.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: