Резюме від 6 січня 2024

Максим

Автор, 40 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Методолог

з 06.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
НДА, Одеса (Освіта, наука)

Є співзасновником методологічної агенції повного циклу. Допомагаю експертам з різних галузей створювати освітні продукти, базуючись на твердій методології.

Спеціаліст з інформаційної політики

з 01.2019 по 01.2020 (1 рік)
Пространство Девелопмент, Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Працював із підрядниками над різноманітними проектами від створення рекламних кампаній до проведення фотовиставок спільно з громадськими організаціями. Заснував креативний кластер.

SMM-менеджер

з 08.2015 по 12.2018 (3 роки 4 місяці)
Dig It, Одеса (Маркетинг, реклама, PR)

Був співзасновником агенції, проводив рекламні кампанії.

Додаткова освіта та сертифікати

Мова кінорежисури (Гільдія Одеських Кінематографистів)

2015, 4 месяца

Копірайтинг від Campster

2023, 2 міс.
Сертифікат

Знання і навички

Самоактуалізованість Усвідомленість Стійкість Ініціативність Оптимістичність Адаптивність Емпатичність Метаморфічність Спонтанність Допитливість до нового Зачудованість Інноваційність Надивленість Начитаність Вбудований детектор лайна

Знання мов

  • Англійська — вільно
  • Французька — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Японська — початковий

Додаткова інформація

Винахідник піраміди потреб А. Маслоу в дивовижній праці «Далекі межі людської психіки» писав: «Найбільш зрілі люди… це ті, хто може регресувати з власної волі, дитиніти…» Такі люди, до яких я, власне, теж належу, на переконання психологів, використовують польоти фантазії, передбачаючи людські потреби та створюючи чудові нові концепції. Хоч якою інноваційною є компанія, все одно вона буде консервативною за своєю організацією, тому самоактуалізованим особистостям там буває складно. Але якщо умови пристосовані до таких робітників, якщо їх цінують, якщо в них бачать певну зрілість для втілення візій у життя, якщо їм надають творчу свободу в межах робочих процесів, вони рухають команду вперед, задаючи темп, настрій та іноді навіть напрям розвитку.
Мій багаторічний досвід життя як витвору мистецтва (термін М. Фуко) дозволяє мені зберігати спонтанність навіть у найсерйозніших справах, при цьому не забуваючи про уважне ставлення до потреб колег. Моє наполегливе аматорство у багатьох галузях призвело до здатності вчитися швидко, ефективно та бодай чому. Я навчився кінорежисурі за один проект, в якому опинився випадково. Вміння розмовляти солов’їною набув просто самохіть, з’ясувавши, що Україна – це моя нова вітчизна. Я навіть опанував основи йоги та нейрофізіології, аби провести порівняльний аналіз, та виклав 5 авторських лекцій на цю тему в ліцеї.
Мій мозок унікальний тим, що шукає відповідності навіть між галузями, що на перший погляд зовсім не пов’язані одна з одною. З дитинства звикнувши отримувати та обробляти великі обсяги інформації, він завжди створює несподівані суміші знань, що і є рушієм інноваційності. Звичка мати справи з історіями вигаданими та реальними призвела до здібності виявляти історії брехливі. Надивленість та начитаність зробили в моєї свідомості детектор лайна, яким я регулярно користуюсь.
Я здатен позитивно впливати на широке коло людей, мотивувати та вчити аналізувати помилки замість розчаровуватися, я будую міцні дружні взаємини та вмію працювати з багатьма людьми заради результату. Маю багатий досвід публічних виступів з авторськими лекціями з культурології, кінознавства та філософії.

Відеороботи:
https://www.youtube.com/user/mkarasyov

Публіцистика:
http://newtimes.ru/authors/detail/902
https://www.prostranstvo.media/category/authors/maksim-karasev/

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: