Резюме від 31 липня 2023 PRO

Віталій

Кранівник, налагоджувальник тех. обладнання, оператор ліній та верстатів, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Новий Розділ
Готовий працювати:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Машиніст Козлового крана 5 розряд

з 04.2020 по 03.2022 (1 рік 11 місяців)
Євротон, Розділ (Керамічний завод)

Транспортування, штабелювання та погрузка керамічних виробів (цегла)
Продукція ТМ «Євротон» виробляється на ПрАТ «Роздільський керамічний завод» (Львівська область).

Вперше в Україні розпочато випуск конкурентно-спроможної продукції за новітньою технологією на сучасному обладнанні провідних німецьких фірм «Lingl» (Лінгл) та «Rieter» (Рітер) з високим рівнем автоматизації, контролю та керування технологічним процесом на всіх стадіях виробництва

Оператор автоматичних та напівавтоматичних ліній та верстатів

з 01.2020 по 04.2020 (3 місяці)
Fujikura Automotive Ukraine Lviv, Львів (Машинобудування)

Ведення процесу оброблення з пульта керування середньої складності та складних деталей на автоматичній та напівавтоматичній лінії верстатів і установок з декількома видами оброблення. Підналагоджуючи окремі механізми автоматичної та напівавтоматичної лінії та агрегатних верстатів в процесі роботи.

Машиніст козлового та мостового крана 5 розряду

з 08.2018 по 01.2020 (1 рік 5 місяців)
ДМЗ "Карпати", Новий Розділ (ДМЗ «Карпати» - це сучасне українське вагонобудівне підприємство. Основними напрямами діяльності є будівництво вантажних вагонів, ремонт)

Завдання та обов’язки. Керування мостовими і козловими кранами вантажопідйомністю понад 15 т,оснащеними різними вантажозахоплювальними пристроями, під час виконання простих робіт з вантаження, розвантаження, перевантаження і транспортування металоконструкцій, вагонів, деталей, (довжиною до 3 м) та інших аналогічних вантажів. Керуючи мостовими і козловими кранами вантажопідйомністю понад 10 до 25 т, оснащеними різними вантажозахоплювальними пристроями, під час виконання робіт середньої складності з вантаження, розвантаження, перевантаження і транспортування металевих листів, металоконструкцій, вагонів, (довжиною понад 3 до 6 м) та інших аналогічних вантажів, установлення виробів вузлів та деталей на верстат, кантування секцій суден, переміщення помостів та інших монтажних пристроїв і механізмів.
Керуючи мостовими і козловими кранами вантажопідйомністю до 10 т, оснащеними різними вантажозахоплювальними пристроями, під час виконання складних робіт з вантаження, перевантаження і транспортування вагонів (довжиною понад 6 м — на мостових і козлових кранах, довжиною понад 3 м та інших аналогічних вантажів, які потребують підвищеної обережності, а також під час виконання робіт з монтажу технологічного устаткування і пов’язаних із ним конструкцій, стапельного та секційного складання і розбирання виробів, агрегатів, вузлів, машин, механізмів для саджання та видавання з нагрівальних печей зливків та заготовок, розливання металу, кантування виробів і деталей машин, кування на молотах та пресах, установлення на верстат деталей, виробів та вузлів, які потребують підвищеної обережності, та під час виконання будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт.
Керуючи кабельними кранами вантажопідйомністю до 3 т, оснащеними різними вантажозахоплювальними пристроями, під час виконання всіх видів робіт. Керуючи кранами, оснащеними радіокеруванням.

Налагоджувальник технічного Обладнання

з 07.2013 по 09.2015 (2 роки 2 місяці)
ОДВ "Електрик", Новий Розділ («ОДВ-ЕЛЕКТРИК» займається виготовленням високоякісних кабельних джгутів, соленоїдів та мехатронних систем для автомобільної галузі.)

ведення процесу оброблення з пульта керування складних і відповідальних деталей на верстатах з програмним керуванням;
обслуговує багатоцільові верстати з числовим програмним керуванням і маніпулятори (роботи) для механічної подачі заготовок у робочу позицію технологічного обладнання;
керує групою верстатів з програмним керуванням; встановлює інструменти в інструментальні блоки, підбирає та встановлює інструментальні блоки;
перевіряє правильність установки інструменту і пристосувань в системі координат верстата
підналагоджування складних вузлів і механізмів в процесі роботи;
корегуючи режими різання;
складаючи та корегуючи керуючі програми для деталей середньої складності; визначаючи несправності та усуваючи їх.

Освіта

Новороздільський професійний ліцей №5

Новий Розділ
Середня, з 2010 по 2013 (2 роки 9 місяців)

Професія обліковця передбачає володіння комп’ютером на належному рівні, для ефективної роботи в спеціалізованих пакетах автоматизації обліку.
Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних веде роботи по різних видах оперативного обліку, проводить відповідні записи в первинних документах по видах обліку, в журналах або на картках, підраховує підсумки і складає встановлену звітність, відомості і зведення, приймає необхідні заходи по використанню сучасних технічних засобів, саме тому обліковець має вільно володіти комп’ютером, спеціальним програмним забезпеченням та виконувати обов’язки оператора комп’ютерного набору: набирати І обробляти інформацію на комп’ютері відповідно до поставлених вимог; сортувати матеріали, формувати пакети документів, оперувати з файлами, консолідувати данні звітів; виконувати арифметичні розрахунки, складати таблиці; вести бази даних, заповнювати форми, виконувати друк документів; стежити за станом комп’ютера, монітора, принтера і інших засобів.
Професія обліковець з реєстрації бухгалтерських даних складна, відповідальна і престижна. Обліковець повинен виконувати різні завдання: перевіряти одержані первинні документи за формою та змістом; систематизувати одержані первинні документи, переносити інформацію у потрібному аналітичному розрізі до відомостей; виводити підсумки цифрової інформації у цих документах за її видами, напрямками та періодами. На документах зазначати номер відповідних облікових регістрів і порядкові номери запису в них; вносити записи в журнали обліку бланків суворої звітності, цінних паперів тощо. Комплектувати в хронологічному порядку документи після їх оброблення, нумерувати аркуші, підшивати або оправляти, оформлювати обкладинку. Передавати до зберігання або вести формування, систематизацію та зберігання справ у структурному підрозділі.

Додаткова освіта та сертифікати

ТзОВ "Львівський навчально-технологічний комбінат"

2018 3 місяці

Державне підприємство "Західно експертно-технічний центр"

2013р. 3 міцяці

Стрийське ВРЕР ДАІ при ГУ МВС України у Львівській області

2014р. 6 місяців

Знання і навички

MS Word MS Excel MS PowerPoint Водійські права кат. B Керування краном RDK-160 Водій вилочного нафантажувача

Знання мов

Польська — початковий

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Особисті якості.
Націлений на результат
Швидко адаптуюся до змін
Комунікабельний
Пунктуальний
Вміння працювати в команді
Цілеспрямований
Чесний
Негативні якості
Прямолінійний
Самовпевненість
Принциповість
Підвищена відповідальність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: