Резюме від 25 листопада 2023 PRO

Антон

Рієлтор, 20 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Рієлтор

з 07.2021 по 02.2022 (7 місяців)
Тут.Квартира, Харків (Нерухомість)

Дуже цікавий досвід в роботі получив працюючи в цьому агенстві. Агенство побудовано не стандартним чином. Залюбки поділюсь своїми досвідом .
Досягнення: 20+ угод за пів року. Причина звільнення - війна.

Агент з продажу нерухомості

з 06.2020 по 07.2021 (1 рік 1 місяць)
Ан Аvezor.com, Харків (Нерухомість)

Зустрічі, переговори, договірні відносини як у письмовій, так і в усній формі. Ведення документації, оформлення задатків, продаж об'єктів. Вмію і продав те, що інші не вміють продавати)
Є цікавий кейс з продажу комерційної нерухомості, і також найскладніший кейс в моєму житті.
Досягнення : подолав страх продавати дорогі об‘єкти нерухомості

Менеджер з продажу нерухомості

з 01.2020 по 03.2020 (2 місяці)
Жк Континенталь, Харків (Нерухомість)

Консультація клієнтів з розстрочення та купівлі, зустрічі, переговори, презентація об'єкта нерухомості, підготовка документів для здійснення угоди, продаж квартир новобудови. Ведення бази даних CRM. Пошук нових клієнтів. Проведення презентацій для агенцій нерухомості. За такий короткий час повноцінно влився у робочий процес і продав досить велику кількість об'єктів. Причина звільнення: не виконання фінансових зобов'язань із боку роботодавця.

Рієлтор

з 12.2018 по 06.2019 (6 місяців)
Ан Контракт, Харків (Нерухомість)

Робота з базою агенства. Пошук нових клієнтів. Робота з CRM liga pro та IP-телефонією. Робота з запереченнями. Підписання ексклюзивних договорів. Виявлення потреби та підбір об'єктів. Збір документів для продажу об'єктів нерухомості. Досягнення: провів 3 угоди одночасно (ланцюжком). Також займався орендою житлової нерухомості.

Рієлтор

з 01.2017 по 08.2018 (1 рік 7 місяців)
Харків-Ріелтер, Харків (Нерухомість)

Це моє перше місце роботи агентом. Вивчення документації пов'язаної з нерухомістю. Продзвон бази, зустрічі, покази, переговори. Підписання ексклюзивних договорів. Супровід клієнта на всіх етапах угоди. Досягнення: що за перший місяць роботи взяв 2 завдатки. Об'єкти були не ліквідні на перший погляд і довго були в базі, але за допомогою упаковки та презентації досягнув швидкого результату. Є досвід купівлі та перепродажу новобудов. Є будівельні навички.

Освіта

Школа 156

Харків
Середня спеціальна, з 1996 по 2007 (10 років 8 місяців)

Знання і навички

CRM amoCRM Уважність Впевненість Продаж первинної нерухомості Продаж елітної нерухомості Ведення переговорів LigaPro Водійські права кат. B Продаж вторинної нерухомості Plektan

Додаткова інформація

Позитивний, цілеспрямований, налаштований на результат! Готовий втілювати нові ідеї в реальність, готовий заробляти. Стресостійкий, ініціативний!
Є навички у будівельній сфері, цікавлюся будівництвом будинків за каркасною технологією, саманним будівництвом, будинків з арболіту та опілкобетону. Є розуміння влаштування фундаменту, правильного утеплення і т.д.
Працював у Києві під час війни, вилучив для себе багато нового і багато лайфхаків з радістю поділюся.
Буде цікава робота як у партнерських відносинах, так і в агенції нерухомості, розгляну для себе цікаві варіанти. На даний момент є велика кількість часу для того, щоб займатися улюбленою справою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: