Резюме від 13 січня 2024 PRO

Анна

Повар холодного, горячего процесса, кондитер, пекарь, бригадир смены (старший)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бригадир смены

з 01.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
Пузата хата, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Посетила два тренинга для повышения квалификации по управлению персоналом

Заведующий отделом кулинарии

з 09.2021 по 01.2022 (4 місяці)
Пчелка маркет, Киев (Сфера обслуживания)

Кондитер

з 07.2020 по 06.2021 (11 місяців)
Сильпо, Киев (Розничная торговля)

Старший повар холодного цеха

з 04.2019 по 05.2020 (1 рік 1 місяць)
Ресторан Four Tuna (Гурмэ Альянс), Москва (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обучение и контроль работы поваров, участие в разработке нового меню, инвентаризация, составление закупок, приготовление блюд.

Старший повар холодного цеха, кондитер, бригадир

з 06.2016 по 04.2019 (2 роки 10 місяців)
Ресторан Bella Pasta (Гурмэ Альянс), Москва (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар холодного цеха

з 06.2015 по 06.2016 (1 рік)
Ресторан La Provincia (Гурмэ Альянс), Москва (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бригадир холодного цеха

з 05.2012 по 06.2015 (3 роки 1 місяць)
Ресторан La Terrassa (Гурмэ Альянс), Бердянск Украина (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар

з 11.2009 по 04.2012 (2 роки 5 місяців)
Ресторан Капкан, Бердянск (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

Бердянское ВПУ 9

Повар; Технолог питания, Бердянськ
Середня спеціальна, з 2007 по 2009 (1 рік 6 місяців)

Знання і навички

MS Excel

Додаткова інформація

Опыт работы в сфере питания больше 10лет; последние 5 лет жила и работала в ресторанах Москвы. Умею работать при постоянном и большом потоке людей, умею работать в команде и с удовольствием учусь новому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: