Резюме від 28 квітня 2024

Наталія

Менеджер з персоналу, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з персоналу

з 03.2018 по 03.2020 (2 роки)
МКС Бетон, Львів (Будівельна промисловість, деревообробка)

Закриття вакансій, адаптація персоналу, організація внутрішніх заходів, робота з конфліктними ситуаціями, розробка посадових та робочих інструкцій, адміністративна робота (замовлення робочого одягу, корпоративні буклети, листівки, робота з наповненням сайту, замовлення офісних товарів та ін.)

Менеджер з персоналу

з 03.2013 по 01.2017 (3 роки 10 місяців)
ТзОВ "Бей-Транс", Львів (Транспорт, логістика)

Закриття вакансій, адаптація персоналу, організація дозвілля, організація навчання, проведення атестацій та ін.

Менеджер по роботі з клієнтами

з 02.2011 по 02.2013 (2 роки)
Сайт virtual.ua, Львів (Телекомунікації, зв'язок)

Робота з партнерами сайту, анкетування, продаж площі на сайті, пошук і співпраця з новими партнерами, внесення оновлених даних в базу, написання текстів, робота в соцмережах, ведення документації..

Менеджер з персоналу

з 09.2009 по 08.2010 (11 місяців)
Дистрибуційна компанія S.I.Group (снекова та бакалійна групи товару), Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Рекрутинг персоналу; формування бюджетів для навчання персоналу, допомога в організації аудиторних тренінгів; проведення фотографій робочого часу; ведення кадрової документації; формування щомісячних аналітичних звітів; адаптація персоналу; проведення атестації персоналу, обробка отриманих даних; робота в 1С Кадри; ознайомлення персоналу з мотиваційними системами та ін.

Менеджер з навчання персоналу

з 03.2008 по 11.2008 (8 місяців)
Супермаркети будівельних матеріалів „Кераміка”, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Створення і введення в дію положень про адаптацію, підбір, мотивацію, навчання та атестацію персоналу; організація внутрішніх свят і зустрічей, корпоративних екскурсій та поїздок, проведення опитувань персоналу, підбір персоналу на керівні посади, організація навчання, пошук оптимальних навчальних програм та тренерів, підготовка та проведення атестацій.

Менеджер з персоналу

з 05.2006 по 02.2007 (9 місяців)
Група підприємств „Росан”, Львів (Транспортна логістика ті ін.)

Створення положень про діяльність департаментів, управлінь, відділів; створення і введення в дію положень про адаптацію,підбір, мотивацію, навчання та атестацію персоналу; створення єдиної системи роботи з персоналом в усіх підприємствах Групи;
створення мотиваційних схем; організація внутрішніх свят і зустрічей; рекрутинг; організація навчання, пошук і співпраця з тренерськими компаніями.

Менеджер з персоналу

з 06.2004 по 05.2006 (1 рік 11 місяців)
ТзОВ «Світ-Комфорту Львів», Львів (Будівельна промисловість, деревообробка)

Рекрутинг, робота з кадровим резервом, організація та проведення корпоративних заходів, атестація персоналу, робота з конфліктними ситуаціями, організація навчання, пошук оптимальних тренінгових програм, внутрішній PR...

Освіта

ЛНУ ім. І. Франка

Філософський, психологія, Львів
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: