Резюме від 6 травня 2024

Ігор

Торговый представитель, заведующий хозяйством, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
65 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Стасюк Ігор Васильович

Р Е З Ю М Е

Народився 01.01.1959 року у м. Львові. Після закінчення Львівської середньої загальноосвітньої школи №41 в 1976 році поступив на стаціонар 1-го курсу фізичного факультету Львівського національного університету
ім. І.Франка по спеціальності "радіофізика і електроніка". Одночасно з навчанням на фізичному факультеті активно і успішно займався науково-дослідницькою роботою. Після закінчення ЛНУ в 1981р. пішов служити в Радянську Армію офіцером зенітно-ракетних військ. В 1983 році після закінчення військової служби повернувся на фізичний факультет ЛНУ і був прийнятий там на посаду наукового співробітника кафедри електроніки і радіотехніки. В 1985 році пішов працювати на виробництво електронної техніки начальником технологічного бюро, а далі - ведучим інженером-електронщиком заводу "Львівприлад". Одночасно з виробничою діяльністю поступив на навчання на економічний факультет ЛНУ ім.І.Франка, а в 1992 році успішно його закінчив. Після розпаду Радянського Союзу створив підприємство ТзОВ "Україна-Інвест", яке займалося розробкою і впровадженням електронної техніки широкого вжитку, а також спецтехніки. Крім того, підприємство "Україна-Інвест" займалося торгово-посередницькою діяльністю стосовно торгівлі побутової техніки, будівельних матеріалів, а також товарів широкого вжитку.
З 2007 по 2010рік працював начальником відділу постачання будівельної компанії "ВЕЕМ-Будсервіс", а з 2010року і по сьогоднішній день - заступник директора по комерції цієї ж будівельної компанії. По сумісництву виконую обовязки завідуючого господарством компанії, маю досвід і допуск роботи з електрообладнанням вище 1000в, а також з газовим обладнанням і індивідуальним тепловим пунктом.
Маю дозвіл і великий досвід водіння автотранспортних засобів категорії В,С,Д,Е, володію досвідом експлуатації комп*ютерної техніки, маю навики роботи з документообігом.


Мій ел. адрес : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Стасюк І.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: