Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6262969
Менеджер ресторану
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Місто проживання:
- Тернопіль
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Тернопіль
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Додаткова інформація
Завзятий член вашої команди в галузі ресторанного бізнесу з 7+ річним досвідом роботи в ресторанах високого стандарту. Сумлінно дотримуюсь найвищих стандартів гігієни, якості та обслуговування клієнтів. Відповідальна особа із правильною трудовою етикою.
ДОСВІД РОБОТИ
Кафе Цукерка, Тернопіль, Україна
Офіціант
червень-вересень 2015р
Розсадка гостей відповідно до їх уподобань.
Досконале знання меню.
Організоване обслуговування та прийом замовлень.
Своєчасна видача розрахункових чеків.
Отримані досягнення
Знання основ ресторанного обслуговування.
Цінні рекомендації та досвід від менеджерів.
Tiger, Тернопіль, Україна
Червень-вересень 2016 року
Шеф на кухні вуличної їжі
Суворе дотримання рецептури, приготування та видача wok-локшини.
Упакування,видача та організація доставки клієнтам.
Перевірка запасів, завчасне замовлення інгредієнтів.
Отримані досягнення
Знання послуг вуличного харчування
Досвід роботи на кухні
Помічник офіціанта
Alegria Pineda splash Hotel 4*, Барселона, Іспанія
Червень 2017 – вересень 2017
Розсадка гостей.
Підготовка столів до прийому їжі, серверування, оганізація робочого місця усіма необхідними для роботи інструментами.
Досконале знання меню, інгредієнтів і способів приготування.
Достовірність у задоволенних відгуках клієнтів. Організоване обслуговування.
Отримані досягнення
Досвід роботи за кордоном.
Знання міжнародних стандартів обслуговування високого рівня
Сертифікат стажування
Старший Офіціант
Круїзна компанія Seabourn
Грудень 2018 - Травень 2020
Поіменне звернення до гостей.
Обслуговування пасажирів відповідно до найвищих стандартів, встановлених круїзною компанією.
Презентація меню дня, страв та напоїв рекомендованих шефом.
Досконале дотримання стандартів USPH.
Своєчасна видача замовлень і організація робочого місця.
Участь у проведенні заходів з правил безпеки на судні, всі види перевірок, санітарні програми тощо.
Достовірність у задоволенні потреб пасажирів.
Менеджер ресторану
Тернопіль, Україна
Січень – травень 2021 року
Координація щоденної роботи ресторану.
Ефективна та точна реакція на скарги клієнтів.
Регулярна перевірка якості продукції та пошуки нових постачальників.
Оцінка роботи персоналу.
Дотримання санітарних норм і правил безпеки.
Звіти про щотижневі, місячні та річні доходи та витрати.
Навчання нових і діючих співробітників належним методам обслуговування клієнтів.
Досягнення отримані
Досвід роботи в управлінні
Освіта та навчання
Спеціалізація - іноземні мови, ступінь бакалавра з англійської мови перекладу, викладач англійської мови.
Тернопільський педагогічний університет імені Володимира Гнатюка 2014-2018
HTL Міжнародна школа гостинності, туризму та мов.
Барселона, Іспанія
Сертифікат круїзної компанії у сфері готельно-ресторанного бізнесу з відгуками по завершенню контракту.
Інші резюме цього кандидата
Тернопіль, Дистанційно
Повна зайнятість, неповна зайнятість
Education & Training Specialization – Foreign Languages, Bachelor’s degree in Translation/English teacher. Ternopil Volodymyr Hnatiuk Pedagogical University Additional Education: HTL International School...
Тернопіль
Kateryna Vanzhula CONTACT INFO Phone: Marital Status: Not married Date of birth:19/06/1997 Email : Education & Training Specialization – Foreign Languages, Bachelor’s degree in Translation/English teacher...
Схожі кандидати
Операційний менеджер, керівник ресторану
Дніпро, Київ
,
ще 5 міст
Бар-менеджер, бармен, администратор
25000 грн, Київ, Одеса
,
ще 2 міста
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Тернопіль, Вінниця
,
ще 8 міст
Керуючий рестораном, тренінг-менеджер (відкриття нового закладу, ребрендинг існуючого бізнеса)
40000 грн, Рівне, Дистанційно
Менеджер по снабжению ресторана
25000 грн, Київ, Дистанційно
Адміністратор ресторану, замісник керуючого, менеджер з продажу
23000 грн, Тернопіль