Резюме від 2 травня 2024 PRO

Валентин

Python, back-end розробник, 22 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Junior Python Developer

з 04.2023 по 12.2023 (8 місяців)
Sipius, Вся Україна (IT)

Technology stack: Django, PostgreSQL, Celery, beautifulsoup4, django-allauth, Selenium, Scipy, AJAX, CSS, HTML, JavaScript, Subprocess, pdf2docx, socket, openpyxl, YouTube API, django-widget-tweaks, paypalrestsdk, Pillow, PyJWT, asgiref, Futures, cryptography, Google Maps API, Google Translate API, chat GPT API.

Головним завданням було отримувати та аналізувати різнорідні дані з різноманітних веб-джерел. Я виконував низку стислих щоденних завдань, наглядаючи за трьома-чотирма основними проектами, які постійно вдосконалювалися. Використання проксі-серверів для вилучення даних і взаємодії з різними API було ще одним головним обов’язком. Крім того, основні завдання охоплювали розробку проектів на основі Django для представлення інформації, отриманої з бази даних, у естетично привабливому форматі. Зрештою, я деплоїв проекти на сервер, щоб полегшити безперешкодний доступ і використання кінцевими користувачами.

Освіта

Львівська політехніка

Комп'ютерна інженерія, Львів
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

Магістратура

НУЛП

Комп'ютерна інженерія, Львів
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Бакалаврат

Додаткова освіта та сертифікати

Python-core (SoftServ)

2 місяці

SoftServe Python Marathon

2022, 2 місяця

Знання і навички

Python HTML CSS Django Git JavaScript MySQL Bootstrap C++ SQLite REST SQL GitHub Знання принципів ООП PostgreSQL Celery Selenium Beautiful Soup AJAX Nginx Gunicorn Supervisor Docker REST API FastAPI

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Я розробник на Python і володію різноманітними технологіями та інструментами. Мій набір навичок включає Python, SQL, Django, DRF, HTML, CSS і GitHub..., які я ефективно використовую для створення веб-додатків. Моя здатність ефективно спілкуватися англійською мовою на рівні B1 додає моїй ролі багатофункціональності. Цей лінгвістичний рівень дозволяє мені без проблем співпрацювати з ширшою аудиторією та орієнтуватися в різноманітних комунікаційних вимогах у сфері веб-розробки, що постійно розвивається. Технічна освіта, яку я отримав в університеті, відточила мій досвід програмування та прищепила мислення, спрямоване на вирішення проблем, що є безцінним на моїй нинішній посаді.

Мій шлях:

- Впродовж навчання на бакалавраті вивчав: C, C++, Java, Js, HTML, CSS, SQL.
- На четвертому курсі вирішив стати Python розробником.
- Успішно завершив курс SoftServe Python core.
- Пройшов туторіал по фреймворку Django на ютубі.
- Завершив курс SoftServe Python marathon.
- Працював на першій роботі у Sipius 8 місяців.
- Три останні місяці розвивався самостійно, вивчав нові технології: Docker, FastAPI, REST. Також підкріпив мої практичні навички теорією, яку отримав на першій роботі.

Зараз і надалі готовий розвиватись в сфері, що обрав)))

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: