Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2024

Тетяна

Заступник головного бухгалтера, бухгалтер (єдиний)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 12.2020 по нині (3 роки 4 місяці)
ТзОВ "Агро-Лан",ФГ Кушпіт,ФГ Кушпіта Б.О., Львів (Сільське господарство, агробізнес)

ЄП,4 група,ЗЕД
Обов’язки: Організація, ведення бухгалтерського та податкового обліку всіх господарських операцій підприємств сільського господарства. Формування та реєстрація податкових накладних, податкового кредиту, податкового зобов’язання, звітність місячна, квартальна, річна звітність по всіх підприємствах в податкову, статуправління, фонди. Розрахунки з підзвітними особами (авансові звіти), рух ТМЦ (прихід, розхід по об’єктах), облік та аналіз дебіторської та кредиторської заборгованості (звірка з контрагентами), списання ТМЦ. Облік банківських операцій (Клієнт-банк, банківські виписки) і т.п.

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК Пользователь Internet 1С:Бухгалтерия Internet Explorer Бухгалтерский учет Управленческие навыки Инталев

Додаткова інформація

Бадюкевич Тетяна Сергіївна
Головний бухгалтер, Заступник головного бухгалтера,


Досвід роботи
Головний бухгалтер (в одній особі)
06.2019р. -30.11.2020р.– ПП «Спецбуд-Захід» (Будівництво), м. Львів
Обов’язки: Організація, ведення бухгалтерського та податкового обліку всіх господарських операцій. Формування та реєстрація податкових накладних, податкового кредиту, податкового зобов’язання, звітність місячна, квартальна, річна звітність по всіх підприємствах (1-ПП, 2-ТОВ) в податкову, статуправління, фонди. Розрахунки з підзвітними особами (авансові звіти), рух ТМЦ (прихід, розхід по об’єктах), облік та аналіз дебіторської та кредиторської заборгованості (звірка з контрагентами), списання ТМЦ. Нарахування зарплати (штат 38 осіб). Облік банківських операцій (Клієнт-банк, банківські виписки) і т.п.

Головний бухгалтер (в одній особі)
12.2017р.- 05.2019р. (1рік 5міс.) – ТзОВ «Глобал Девелопмент ЛТД» (Будівництво), м. Львів
Обов’язки: Організація, ведення бухгалтерського та податкового обліку всіх господарських операцій. Формування та реєстрація податкових накладних, податкового кредиту, податкового зобов’язання, звітність місячна, квартальна, річна звітність по всіх підприємствах (7-ЖСК, 3-ТОВ.) в податкову, статуправління, фонди. Розрахунки з підзвітними особами (авансові звіти), рух ТМЦ (прихід, розхід по об’єктах), облік та аналіз дебіторської та кредиторської заборгованості (звірка з контрагентами), списання ТМЦ. Нарахування зарплати (штат 60 осіб). Облік банківських операцій (Клієнт-банк, банківські виписки). У підпорядкуванні 1 бухгалтер.

Начальник фінансового відділу
06.2010р.- 09.2016р. (6 років 3 міс.) - ПАТ «Укртранснафта» філія «МН «Дружба» (Транспортування нафти магістральними нафтопроводами/ https://www.ukrtransnafta.com/ru/filial-mn-druzhba/ ), м. Львів
Обов’язки: Організація фінансової діяльності підприємства, спрямована на забезпечення фін ресурсами для виконання планових завдань, своєчасність платежів по зобов'язанням в держбюджет, постачальникам. Участь в розробці річних планів фінансування відділів, підрозділів. Системний моніторинг фінансового стану підприємства в цілому та в підрозділах, формування звітів про фінансовий стан, рух коштів, наявності фінансових ресурсів. Здійснення контролю за цільовим використанням коштів, акумулювання доходів підприємства та їх використання; робота з банками забезпечення документального оформлення співпраці з банками (відкриття, закриття, супровід рахунків, оформлення банківських продуктів (кредитні лінії, банківські гарантії, інше). Ведення управлінського обліку.

Керівник відділу продажів/ Менеджер ЗЕД (одночасно)
04.2009р.- 06.2010р. (1 рік 2міс.) - ТзОВ «Шеллекс» (Офіційний представник швецької компанії «Lyckeby Culinar»/ Оптова торгівля/ ЗЕД імпорт- експорт/ https://schellex.com.ua/), м. Львів
Обов'язки керівника відділу продажів: Пошук і залучення нових клієнтів, укладання договорів, здійснення продажів. Робота з новими продуктами компанії. Управління персоналом (1 менеджер з продажу).
Обов'язки менеджера ЗЕД: Робота з контролюючими держ. органами (митниця, СЕС, інспекція з карантину рослин, ТПП, Держстандарт, інспекція з енергозбереження та ін.). Підготовка відповідних документів (інвойс, CMR та ін.) Для здійснення експортно-імпортних операцій, підписання договорів, контрактів.

Заступник головного бухгалтера/ Менеджер ЗЕД (одночасно)
04.2003р.- 04.2009р. (6 років) - ТзОВ «Шеллекс» (Оптова торгівля/ ЗЕД/ https://schellex.com.ua/), м. Львів
Обов'язки заступника головного бухгалтера: Ведення бухгалтерського обліку, касової документації, касової книги; авансові звіти (відрядження, господ. потреби); дебіторська і кредиторська заборгованість; Клієнт-банк; прибуткові, видаткові накладні, податкові накладні (податкові зобов'язання); валютні операції; звітність.
Обов'язки менеджера ЗЕД: Робота з контролюючими держ. органами (митниця, СЕС, інспекція з карантину рослин, ТПП, Держстандарт, інспекція з енергозбереження та ін,). Підготовка відповідних документів (інвойс, CMR та ін.) Для здійснення експортно-імпортних операцій, підписання договорів, контрактів.

Менеджер з продажу (за сумісництвом)
11.2002р.- 04.2003р. (5 міс.) – ТзОВ «Шеллекс» (Оптова торгівля/ ЗЕД/ https://schellex.com.ua/), м. Львів
Обов'язки: Пошук і залучення нових клієнтів, укладання договорів, здійснення продажів. Робота з новими продуктами компанії. Участь в профільних виставках, презентаціях.

Заступник головного бухгалтера/ Бухгалтер
10.1999р.- 10.2002р. (3 роки) - ТОВ ТПК «Галелітнафта» (Оптова і роздрібна торгівля/АЗС), м. Львів
Обов'язки: Ведення бухгалтерського обліку, касової документації, касової книги; авансові звіти (відрядження, господ. потреби); дебіторська і кредиторська заборгованість; Клієнт-банк; прибуткові, видаткові накладні, податкові накладні (податкові зобов'язання); складання звітності в ДПІ, статуправління

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: