Резюме від 31 серпня 2007

Владимир

Руководитель

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта:
1988-1991 р.р. - Борзнянський радгосп-технікум Чернігівської обл., спеціальність -„Бджоляр-технолог" - диплом з відзнакою
1991-1996 р.р. - Національний аграрний університет, м. Київ, спеціальність - „Зооінженер" - диплом з відзнакою
2005-2007р.р. - Національний аграрний університет, економічний факультет „Спеціаліст з фінансів".

Досвід роботи:
1996-1999р.р. - менеджер ТОВ „Агропромислова компанія", м. Київ по виробництву та реалізації продуктів харчування, зерна, металу, обладнання, будівельних та паливно-мастильних матеріалів і т.д., проходження успішного стажування у Великобританії протягом 6-ти місяців.
1999-2003р.р. - начальник адміністративно-технічного відділу ЗАТ „Техінвестпостач", м. Київ, впровадження та реалізація тари та упаковки, будівельних матеріалів, будівництві, підготовці та отриманні документації по відведенню земельних ділянок та дозволів на будівництво, ремонтно-будівельні роботи і т.д.
2003-2006р.р. - секретар тендерного комітету Головного управління, головний спеціаліст у відділах комунального майна та капітального будівництва Головного управління культури, мистецтв та охорони культурної спадщини виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
З травня 2006р. до теперішнього часу - секретар тендерного комітету Головного управління охорони культурної спадщини, провідний спеціаліст відділу охорони археологічної спадщини Головного управління охорони культурної спадщини виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами