Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Іван

Керівник виробництва, начальник цеху, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник цеху

з 01.2019 по 07.2020 (1 рік 6 місяців)
Гранд Імпорт, Хмельницький (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Запуск нових ліній виробництва, запуск новинок виробництва, контроль за технічним та якісним станом ліній та продукції виробництва, ремонт, то, участь в закупівлі нового обладнання та запчастин для ремонту та ТО, зведення собівартості продукції, розрахунок зп для робітників, управління персоналом, підбір та навчання персоналу для виробництва та тех. обслуговування, співпраця з відділами(кадри, продажі, бухгалтерія, постачання, склад), створення специфікацій, тех процесів, техкарт виробництва, співпраця з поставщиками(виробниками) комплектуючих та запчастин,як вітчизняних так і закордонних, великий досвід в технічні (механічні) частині(ремонт,навчання персоналу), навики роботи по електриці, сантехніці, вентиляції. Ведення складу метеріалів, тимчасового складу, та складу готової продукції, робота з 1С.З липня 2020 досвіду керівник цеху по виробництву металоконструкцій, Польща, Щецин, з січня 2021 виробництво етикеток, з лютого 2021 по листопад 2022 механік виробництва добрива для рослин, з листопада 2022 по цей час керівник цеху екструзія пластмас.

Освіта

Львівський будівельний технікум

Будівництво та експлуатація будівель та споруд, Львів
Незакінчена вища, з 1996 по 2000 (3 роки 9 місяців)

Інженер будівельник.

Додаткова освіта та сертифікати

Англійська мова

2000, 6 місяців

Знання і навички

MS Office Навики роботи в проведенні та підключенні електро проводки на сп Навики роботи з електрообладнанням, електроінструментом Навики з встановлення водопостачання

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Англійська мова,розмовна, написана, польська мова розмовна, володіння ПК, комунікабельність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: