Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Соломія

Кондитер, помічник кондитера

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кондитер

з 06.2023 по 01.2024 (7 місяців)
Паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з кондитерськими виробами( мусові тістечка та торти, класика), хлібами та булочками.
Також вміння працювати з пісочним, дріжджовим, заварним, листовим тістом,заготовки для мусових тістечок, кришечок на макарон, ганашів, кремів та різних начинок.
Оформлення тортів із різноманітними начинками та декорами.
Оформлення тістечок на Кенді бари.
Оздоблення десертів на вітрину та корпоративи.
Вміння проводити інвентаризації та слідкувати за термінами продукції.

Кондитер

з 06.2022 по 12.2022 (6 місяців)
Кундрат, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування борошняних кондитерських виробів по уніфікованих рецептурах, а саме :

Мусових тортів, порційних десертів, робота з бісквітним, заварним, листовим, пісочним та дріжджовими тістами.

Зборка, вирівнювання тортів, та мусових десертів із поєднанням різноманітних смаків.

Вміння виконувати повний цикл приготування круасанів, від замісу тіста, до начинювання, вже безпосередньо готового виробу.

Робота з краскопультом та аерографом.

Створення та розпис новорічних пряників.

Кондитер

з 02.2022 по 04.2022 (2 місяці)
Mitte, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота із замороженими листовими заготовками.
Виготовлення горішків, ягідних тартів, к'юлі,курдів, та начинок для тартів;
Випічка круасанів, та їх декорування;
Виготовлення сінабонів та різні види чізкейків.

Старший кондитер

з 06.2021 по 03.2022 (9 місяців)
ФОП Храмов, Львів (Виготовлення продуктів здорового харчування, драже, шоколадних виробів та інше.)

Приготування драже по рецептурі, виготовлення шоколадок, та кероладак.
Робота по технологічних рецептурах.

Освіта

Лдкхпп нухт

Львів
Середня, з 2018 по 2022 (4 роки)

Виготовлення хлібобулочних, макаронних, кондитерських, борошняних виробів та харчоконцентратів.

Додаткова інформація

Проходження курсу "Кенді бар"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: