Резюме від 25 січня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/634202

Адвокат, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 01.2017 по нині (7 років 4 місяці)
Юриспруденція

Комплексний юридичний супровід діяльності підприємтсва, представництво Клієнта в суді, розробка проектів Договорів, проведення реєстрації бізнесу

Головний юрисконсульт

з 02.2007 по нині (17 років 3 місяці)
Охорона, безпека

Ведення близько 60 юридичних осіб, які входять в структуру компанії.
Розробляв та брав участь у розробленні документів правового характеру.
Здійснював методичне керівництво правовою роботою на підприємстві, надавав правову допомогу структурним підрозділам і громадським організаціям, брав участь у підготовці обґрунтованих відповідей у разі відхилення претензій.
Був залучений до участі в інших підрозділах підприємства матеріали про розкрадання, розтрати, нестачі, випуск недоброякісної, нестандартної і некомплектної продукції та про інші правопорушення для подання їх до господарського суду чи в слідчі і судові органами загальної юрисдикції, здійснював облік і зберігання судових і господарських справ, які перебувають у виконанні або закінчені судочинством.
Брав участь у розробленні і виконанні заходів для зміцнення господарського розрахунку, договірної, фінансової і трудової дисципліни, забезпечення зберігання власності.
Розробляв господарські, цивільні договори, розробка умов колективних договорів, трудових контрактів, підготовлював висновків про їх юридичну обґрунтованість, супровід господарської діяльності, реєстрація, реорганізація, ліквідація підприємств, операції з корпоративними правами, нерухомістю), досудове та судове врегулювання спорів, розгляді питань про дебіторську і кредиторську заборгованість, представлення інтересів у держорганах.
Досвід самостійного створення документів правового характеру, доказової бази; застосування законодавства; аналіз юридичних документів та усунення недоліків; правовий аналіз, оцінка ризиків, юридичних ситуацій, складання схем та їх реалізація.
Проведення операцій з цінними паперами (знерухомлення, дематеріалізація, купівля продаж), проведення загальних та позачергових зборів акціонерів.
Здійснення дій корпоративного управління підприємством (збільшення статутного фонду Товариства, зміна учасників, директорів та інші корпоративні відносини).
Практика представництва Товариства в Верховному суді України, спеціалізованих судах (Вищому господарському суді України), Конституційному суді, в обласних, районних, районних у містах та міських судах, як господарської так і цивільної юрисдикції. Більше 200 виграних справ за моєю безпосередньою участю.
Аналіз та узагальнення результатів розгляду претензій судових і господарських справ, а також вивчав практику укладання і виконання договорів з метою розроблення відповідних пропозицій для усунення виявлених недоліків і поліпшення господарсько-фінансової діяльності Товариства.
Безпосередня співпраця з Державною виконавчою службою по примусовому виконанню рішення суду.
Робота в банківській сфері, а саме :
Відкриття рахунок підприємству, аналіз кредитних договорів та договорів застави, складання анкет позичальника/проведення повернення кредитної заборгованості шляхом підписання Угод про уступку боргу та ін.
Робота та юридичний супровід нових напрямків Товариства, а саме:
•системи GPS, колекторські послуги, поліграф, клінінгові послуги.

Освіта

Університет ім. І. Франка

Юридичний, Львів
Вища, з 2007 по 2009 (2 роки 5 місяців)

Спеціалізація: Цивільно-правова.

Знання і навички

MS Office ЛІГА:ЗАКОН Internet Explorer Adobe Acrobat Reader Претензійно-позовна робота Корпоративне право Adobe Розробка та укладення Договорів Представництво в судах усіх рівнів Трудове право (спори)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Додатково навчався у Міжрегіональна Академія Управління персоналом, м. Київ у період: вересень 2003р. по червень 2006р.
Спеціальність: Правознавство, спеціаліст
Спеціалізація: Комерційне та трудове. Стаціонар

За період навчання у Міжрегіональній Академії Управління персоналом проходив навчальну та переддипломну практику в:
•Галицькій прокуратурі м. Львова загальним терміном 1 рік, де отримав позитивні відгуки та був зарахований в резерв Прокуратури у Львівській області;



Спеціальні навики: Керую авто, наявність власного авто, маю посвідчення водія категорії «В», участь в тренінгах.
Особисті якості: Цілеспрямованість, наполегливість, відповідальність, терплячість, оптимізм, вміння доводити справу до кінця, комунікабельність.

Захоплення: Веду активний спосіб життя. Люблю спорт, східну філософію. Захоплююсь більярдом, автомобілями, книгами.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: