Резюме від 6 червня 2023 PRO

Юлія

Дизайнер, художник, друкар, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Дизайнер-виконавець

з 03.2021 по 09.2022 (1 рік 6 місяців)
ФОП Дзвінчук Софія Василівна, Івано-Франківськ (Дизайн)

Створення стікерів за заданим текстом, кольором і шрифтом в програмі Silhouette Studio, їх друк за допомогою Плоттера та поклейка на весільний посуд.
Досконало оволоділа програмою Silhouette Studio, ознайомилася з програмою для лазерного гравіювання (самостійно гравіювала ножі та лопатки до весільних комплектів)

Освіта

ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"

Навчально-науковий інститут мистецтв, 014.12 Середня освіта (образотворче мистецтво), рівень Магістр, Івано-Франківськ
Вища, з 2020 по 2021 (1 рік)

Ця освіта дала вищий рівень кваліфікації, більше досвіду та знань для досконалішої педагогічної роботи з дітьми шкільного віку та студентами, покращила рівень володіння програмою Adobe Photoshop, ознайомила з програмою Movavi Video Editor.

ПНУ ім. Василя Стефаника

Навчально-науковий інститут мистецтв, 014.12 Середня освіта (образотворче мистецтво), рівень Бакалавр, Івано-Франківськ
Вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Ця освітня програма надала всі необхідні знання з композиції, кольорознавства, перспективи, гармонії, етностилістики, програми Photoshop, а також забезпечила вмінням створювати креативні цікаві речі своїми руками.

Знання і навички

MS Excel MS Word Adobe Photoshop Adobe Illustrator MS PowerPoint CorelDRAW Малювання Canva Adobe Відповідальність Робота в команді Пунктуальність Креативність Movavi Movavi Video Editor Motion Вміння малювати від руки Старанність та акуратність Швидке та якісне виконня роботи Робота з ПК та смартфоном Позитивна Старанна та працьовита Ввічливість та привітність Гарно поставлена мова Вміння працювати руками Графічний дизайн Поліграфічний дизайн Розробка дизайну логотипів

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

За плечима художня школа та Вища художня освіта, рівень Магістр. Оформляю сторінки в інстаграм та фейзбук, виготовляю логотипи, візитки, флаєри, листівки, сертифікати, банери, упакування. Працюю в програмах Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Coral Draw. За час навчання спробувала багато видів декоративно-прикладного мистецтва, вмію працювати руками.
Під час роботи на посаді дизайнера-виконавця оволоділа програмою для підготовки стікерів до друку на плоттері - Silhouette Studio.

Instagram: @kovalchuk_julia.design

Посилання на портфоліо:
https://www.behance.net/7238c4c6

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: