Резюме від 4 листопада 2022 PRO

Юлія

Вчитель образотворчого мистецтва, вихователь

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Тимчасовий вчитель образотворчого мистецтва

з 11.2020 по 02.2021 (3 місяці)
Ліцей імені Романа Шухевича, Івано-Франківськ (Освіта, наука)

Викладання основ образотворчої грамоти, формування творчої особистості учнів, перевірка та оцінювання практичних робіт, заповнення журналів.
За цей час більше дізналася про дітей, навчилася знаходити з ними спільну мову, підняла рівень практичної художньої діяльності та набралася педагогічного досвіту.

Освіта

ДВНЗ ПНУ ім. Василя Стефаника

Навчально-науковий інститут мистецтв, 014.12 Середня освіта (образотворче мистецтво), рівень Магістр, Івано-Франківськ
Вища, з 2020 по 2021 (1 рік)

Ця освіта дає вищий рівень кваліфікації, досвіду та знань для досконалішої педагогічної роботи з дітьми шкільного віку та студентами.

ПНУ ім. Василя Стефаника

Навчально-науковий інститут мистецтв, Середня освіта (образотворче мистецтво), Івано-Франківськ
Вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Забезпечує сферу образотворчого мистецтва та освіти новими розумними, працьовитими, креативними кадрами, справжніми професіоналами свого діла. Надає можливість застосувати знання на ділі та набратися досвіду під час педагогічної практики.

Знання і навички

MS Excel MS Word Adobe Photoshop Adobe Illustrator MS PowerPoint CorelDRAW Малювання Canva Adobe Відповідальність Робота в команді Пунктуальність Креативність Movavi Movavi Video Editor Motion Вміння малювати від руки Старанність та акуратність Швидке та якісне виконня роботи Робота з ПК та смартфоном Позитивна Старанна та працьовита Ввічливість та привітність Гарно поставлена мова Вміння працювати руками Графічний дизайн Поліграфічний дизайн Розробка дизайну логотипів

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Отримала диплом вчителя образотворчого мистецтва з відзнакою, рівень Магістр. Спробувала себе в ролі педагога, змогла застосувати свої знання на ділі та набралася досвіду під час педагогічної практики в загальноосвітній школі та в якості тимчасового вчителя образотворчого мистецтва в Ліцеї імені Романа Шухевича.
Працювала з аквареллю, гуашшю, олією, пастеллю та графічними матеріалами.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: