Резюме від 8 березня 2024 PRO

Наталія

Адвокат, юрист-господарник

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист-господарник, адвокат

з 05.2022 по нині (2 роки)
Адвокат, Київ (Юриспруденція)

Надання юридичних послуг суб'єктам господарювання:
- письмові та усні консультації, юридичний супровід кадрової роботи (HR підрозділів), підрозділів бухгалтерського обліку, фінансів тощо;
- правове забезпечення інтелектуальної власності;
- юридичний супровід компаній з питань оподаткування;
- робота з персональними даними;
-юридичний супровід комерційної діяльності та реклами: аналіз комерційних пропозицій, рекламних матеріалів на предмет відповідності чинному законодавству;
- підготовка та правовий аналіз юридичних документів будь-якої складності (договорів, контрактів ЗЕД, додаткових договорів, угод до них, протоколів розбіжностей, меморандумів тощо);
- ділова переписка, розгляд скарг та звернень;
- підготовка проектів наказів, розпоряджень, положень, роз'яснень тощо);
- підготовка організаційно-розпорядчих документів з питань запобігання корупції (антикорупційні програми та заходи, звіти про їх виконання, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, консультації суб'єктів декларування тощо);
- претензійно-позовна робота: складання претензій, забезпечення судового представництва (складання позовів, апеляційних та касаційних скарг) та участь в судових засіданнях;
- юридичний Due Diligence, оцінка ризиків;
- захист інтересів клієнта при перевірках правоохоронних та контролюючих органів, обшуках, виїмках документів, майна (у т.ч. оскарження актів перевірки);
- проведення реєстрації, реорганізації, ліквідації суб'єктів господарювання (правовий супровід та підготовка відповідних документів);
- правовий супровід купівлі-продажу та юридичного оформлення майна, майнових прав, часток, аналіз та/або підготовка необхідних документів, представництво за потреби тощо.

Правовий супровід корпоративної діяльності (підготовка протоколів загальних зборів учасників (рішень єдиного учасника), згод, протоколів наглядових рад, проектів договорів, розробка статутів, внесення змін до установчих документів, інших внутрішніх нормативно-правових актів, супровід здійснення державної реєстрації, реєстрації змін до відомостей про компанію, реєстрація філії тощо).

Тендерний супровід: аналіз закупівель, пошук тендерів, розробка тендерної документації для замовників, правова допомога учасникам при підготовці документів для участі в тендерних закупівлях, оскарження результатів торгів тощо.

Супровід купівлі-продажу та оформлення майна, майнові спори:
- складання та супровід договорів;
- аналіз об'єктів будівництва, схем продажу нерухомості, супровід купівлі-продажу житлової, не житлової та комерційної нерухомості на стадії будівництва та на вторинному ринку, підготовка документів, представництво за потреби.

Супровід оренди, лізингу (аналіз запропонованих або складання нових договорів, консультації, аналіз ризиків, претензійно-позовна робота тощо).

Юрист будівельних проектів, адвокат

з 08.2020 по 05.2022 (1 рік 9 місяців)
Корпорація нерухомості "РІЕЛ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

>Юидичний супровір проектів будівницва:
- правовий аудит земельних ділянок під проекти будівництва;
- підготовка корпоративних документів (статутів, протоколів та змін до них),супровід купівлі-продажу майна, часток тощо.
- повне договірне забезпечення проектів будівництва (підготовка та супровід договорів про забудову, генеральне проектування, генпідряд, поставка, виконання робіт, надання послуг, в тому числі рекламних послуг та маркетингу);
- правовий супровід служби замовника;
- претензійна робота;
- супровід проектів при перевірках правоохоронних та контролюючих структур, обшуках, виїмках документів, майна;
- реалізація об'єктів на стадії будівництва, правовий супровід відділів продажу тощо.

Юрист, адвокат

з 05.2019 по 08.2020 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "ЕДЕЛЬБУРГ ДЕВЕЛОПМЕНТ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Повний юридичний супровід діяльності компанії, аналіз її фінансових та інвестиційних проектів в сфері будівництва; правовий консалтинг.
Юридичний супровід проектів будівництва:
- договірна робота: підготовка і аналіз договорів різного виду та складності (договори про забудову, договори комплексного девелопменту, генпідряд, підряд, постачання, надання послуг тощо); розробка та аналіз договірних схем реалізації об'єктів будівництва, перевірка юридичної чистоти контрагентів.
- корпоративна робота: підготовка документів, внесення змін і аудит установчих документів і положень компанії, супровід реєстраційних дій тощо.
- претензійна робота, захист інтересів компанії в досудовому порядку;
- супровід інтересів компанії в суді;
- робота з контролюючими та правоохоронними органами, юридичний супровід перевірок та оскарження їх результатів за потреби.

Начальник юридичного відділу

з 08.2017 по 05.2019 (1 рік 9 місяців)
ТОВ «БУДГРУППРОЕКТІНВЕСТ-2», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація роботи юридичної служби компанії;
Договірна робота: підготовка, аналіз та юридичний супровід різних видів договорів: будівельний підряд, проектування, надання послуг, поставка, інвестиційні договори тощо.
Юридичний супровід комерційної діяльності та реклами: аналіз комерційних пропозицій, рекламних матеріалів на предмет відповідності чинному законодавству;
аналіз чинного законодавства, підготовка юридичних висновків, консультації;
розробка та погодження внутрішніх документів компанії.
Претензійно-позовна робота. Підготовка системи заходів з ліквідації дебіторської та кредиторської заборгованості. Представництво інтересів компанії в судах (господарських, цивільних, адміністративних), а також складання всіх необхідних процесуальних документів.
Робота з контролюючими органами. Правовий аналіз запитів контролюючих органів та підготовка відповідей на них, забезпечення юридичної підтримки під час перевірок контролюючими органами.

Юрисконсульт

з 12.2016 по 08.2017 (8 місяців)
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 Дніпровського району міста Києва", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Юридичний супровід господарської діяльності підприємства.
Контроль за відповідністю вимогам законодавства проектів, наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру.
Розроблення проектів та укладання господарських договорів.
Претензійно – позовна робота.
Розгляд звернень громадян.
Реєстрація речових прав на нерухоме майно (нежитлові приміщення, земля).
Розробка тендерної документації для закупівлі товарів, робіт, послуг через систему PROZORRO, оформлення документів, юридичний супровід підприємства в публічних торгах та допорогових закупівлях. Підготовка договорів. Робота з контрагентами, контролюючими органами. Відповіді на скарги. Консультації.

Юрист

з 09.2014 по 09.2022 (8 років)
ТОВ «ПРОФІ П.Л.Ю.С.», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечення додержання законності в діяльності товариства і захист його правових інтересів.
Контроль за відповідністю вимогам законодавства проектів, наказів, інструкцій, положень товариства та інших актів правового характеру.
Розроблення проектів та укладання господарських договорів.
Претензійно – позовна робота.
Супровід участі товариства в державних тендерних закупівлях.

Начальник юридичного відділу

з 09.2010 по 09.2013 (3 роки)
Рівненське обласне виробниче комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал», Рівне (Послуги для населення та бізнесу)

Забезпечення додержання законності в діяльності підприємства і захист його правових інтересів у підприємства, установах і організаціях та судах.
Контроль за відповідністю вимогам законодавства проектів, наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру підприємстві.
Претензійно – позовна робота;
Договірна робота.
Розробка системи заходів з ліквідації дебіторської та кредиторської заборгованості.
Контроль за законністю здійснення закупівель товарів, робіт послуг за державні кошти.
Забезпечення методичного керівництва правовою роботою на підприємстві, підготовка матеріалів про розкрадання, розтрати, нестачі та про інші правопорушення для передавання їх слідчим і судовим органам.
Розроблення та здійснення заходів щодо зміцнення господарського розрахунку, договірної і фінансової дисципліни.
Розроблення умов та укладання господарських договорів.
Підготовка колективних договорів.
Розробка пропозицій щодо удосконалення господарсько-фінансової діяльності підприємства.
Звернення громадян: ведення прийому громадян, контроль за своєчасністю та повнотою відповідей на звернення громадян, контроль за щомісячною аналітикою звернень у розрізі: каналів надходження (сайт, пошта, прийом, телефон, гаряча лінія, скринька довіри, Антимонопольний комітет), видів звернень по проблематиці, відповідальних осіб та строків виконання звернень, надання пропозицій щодо усунення системних (однакових) звернень громадян шляхом зміни процедур, роз’яснювальна робота тощо.

Завідувач сектора представництва інтересів в судах

з 10.2003 по 09.2010 (6 років 11 місяців)
Головне управління юстиції у Рівненській області, Рівне (Державні організації)

Забезпечення додержання законності в діяльності установи та захист її правових інтересів

Викладач спеціальних юридичних дисциплін

з 09.2002 по 10.2003 (1 рік 1 місяць)
Рівненський державний аграрний технікум, Рівне (Освіта, наука)

Викладацька діяльність

Освіта

Національный університет "Острозька академія"

Правознавство, Острог
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 9 місяців)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Постійно підвищую свою кваліфікацію. Вмію працювати в команді. Маю діюче свідоцтво про зайняття адвокатською діяльністю.
Розгляну пропозиції в гнучкому / дистанційному форматі, пропозиції договірної роботи, фріланс.
Не розглядаю посади юриста в юридичний відділ, повну зайнятість, професію ріелтора, а також не поповнюю своєю кандидатурою базу даних кадрових агенств (готова спілкуватись і узгоджувати умови тільки з роботодавцями).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: