Резюме від 8 жовтня 2020 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6398068

Директор виробництва, керівник проекту

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Бориспіль, Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор Концерт-Холу "Термінал"

з 02.2017 по нині (7 років 3 місяці)
Діяльність ресторанів, барів, концертно-розважальна діяльність

Організація і проведення видовищних заходів різної направленості: концерти, театральні постанови, танцювальні турніри, конференції, дитячі свята, та інше на концертному майданчіку, як окремо, так і з одночасним банкетним обслуговуванням гостей. Организація і проведення банкетів до 900 гостей і фуршетів до 1500 гостей.
Повне керівництво всіма процесами від планування заходу до аналізу результатів його проведення.
Регулярна підзвітність безпосередньо перед інвестором.

Директор, керівник проекту пивоварня "Фрау Роза"

з 03.2012 по 01.2017 (4 роки 10 місяців)
Преміум Кіно ТОВ, Київ (діяльність ресторанів, барів, крафтове пивоваріння)

Розробка проекту мініпиваварні в складі розважальногоного комплексу "Ультрамарин" для забезпечення всіх об'єктів комплексу, презентація її перед інвесторами, економічне обгрунтування, порівняльний аналіз виробників обладнання мініпивоварні, грунтовний вибір постачальника, реалізація проекту від самої ідеї до запуску роботи пиввоварні в складі розважального комплексу з реалізацією постачання і обліку продукту через пивопроводи безпосередньо із технологичного обладнаання пивоварні до місць продажу , контороль всіх технологічних і бізнесових процесів, забезпечення своєчасного кваліфікованнго обслуговування обладнання пивоварні, проведення всіх необхідніх погоджень і своєчасне отримання дозвільних документів, пошук і реалізація додаткових форм‑факторів і напрямків збуту виробляємої продукції, планування та забезпечення віиконання економічних показників . Підзвітність безпосередньо інвестору.
Вихід із проекту з причини розділення бізнесу між його інвесторами.

Директор, керівник проекту ресторан-броварня "Космополіт"

з 07.2011 по 01.2017 (5 років 6 місяців)
Дом-Н ТОВ, Київ (діяльність ресторанів, барів, крафтове пивоваріння)

У проекті ресторанного комплексу "КОСМОПОЛІТ", розташованного в отелі "КОСМОПОЛІТ", було передбачено декілька незалежних підрозділів, кожному з которих ставилися окремі задачі для можливості одночасної реалізації як потреб отелю із організованного обслуговування харчуванням гостей отелю, так і обслуговування гостей рестораного комплексу із‑за меж отелю. Також було передбачено три конференц‑зали різної місткості, активний попит на які, в подальшому став каталізатором по створенню окремого конгрес‑холлу зі всією необхідною інфроструктурою на окремій локації.
Головними складовими комплексу були ресторан‑броварня "Космополіт" на першому поверсі отелю та ресторан французської кухні "Брассері" , в якому була реалізована окрема зона з организованного обслуговуванням у форматі "шведський стіл" для гостей отелю, на другому поверсі.
Для реалізації даного проекту мною було проведено
аналіз ідеї проекту рестораного комплексу у складі отелю з власною мініпивоварнею, зоною організованного обслуговування гостей отелю а також можливістю надання конференц‑послуг і презентовано її перед інвесторами з економічним обгрунтуванням проекту. Було проведено порівняльний аналіз виробників необхідного технологічного обладнання, а також обладнання мініпивоварні ресторанного типу,грунтовний вибір постачальників, реалізація проекту від ідеї до запуску роботи ресторанного комплексу у складі готелю.
Також, після запуску проекту, я особисто виконував операційне керування всім ресторанним комплексом, побудував схему взаємодії всіх підрозділів комплексу як між собою, так і з суміжними підрозділами готелю в рамках сумісних бізнес‑процессів, виконував контороль всіх технологічних і бізнесових процесів, як ресторанів з конференц‑залами, так і пивоварні, забезпечення своєчасного кваліфікованнго обслуговування обладнання пивоварні, проведення всіх необхідніх погоджень і своєчасне отримання дозвільних документів, пошук і реалізація додаткових форм‑факторів і напрямків збуту виробляємої продукції, забезпечення запланованих сроків повернення інвестіцій.
Підзвітність безпосередньо інвестору.
Вихід із проекту з причини розділення бізнесу між його інвесторами.

Керівник проекту F&B в Аквапарк "Термінал"

з 05.2010 по 11.2010 (6 місяців)
АДС ТОВ, Бровари (Роздрібна торгівля)

Розробка ідеї підрозділів F&B в аквапарку "Термінал" і розрахунок економічної моделі, погодження її з інвесторами, технологічне проектування, постановка технічніх завдань для архітектурного та інженерного проектування, технічний контроль на етапі проектування, будівніцтва, комплектування всім необхіднім обладнанням та інвентарем, запуск всіх підрозділів F&B у аквапарку і передача їх відповідальним особам на місцях для подальшої експлуатації.

Всього у проекті Аквапарк "Термінал" мною було спроектовано і реалізовано аква‑бар на основному басейні, ресто‑бар другого поверху та основний ресторан на 200 місць із лінією самообслуговування.

Керівник проекту Броварня Бровархоф"

з 05.2008 по 03.2019 (10 років 10 місяців)
Преміум Бар ТОВ, Бровари (діяльність ресторанів, барів, крафтове пивоваріння)

Презентація ідеї проекту ресторана з власною мініпівоварнею перед інвесторами, економічне обгрунтування, порівняльний аналіз виробників обладнання мініпивоварні ресторанного типу,грунтовний вибір постачальника, реалізація проекту від ідеї до запуску роботи ресторану з пиввоварнею, контороль всіх технологічних і бізнесових процесів, як ресторану так і пивоварні, забезпечення своєчасного кваліфікованнго обслуговування обладнання пивоварні, проведення всіх необхідніх погоджень і своєчасне отримання дозвільних документів, пошук і реалізація додаткових форм‑факторів і напрямків збуту виробляємої продукції, забезпечення запланованих сроків повернення інвестіцій. Підзвітність безпосередньо інвестору.

Керівник проекту F&B у ТРЦ "Космополіт"

з 01.2006 по 07.2014 (8 років 6 місяців)
АДС ТОВ, Київ (Роздрібна торгівля)

Розробка і реалізація проекта F&B сектора в ТРЦ "Космополіт" тривала з 2006 по 2016 роки і була проведена згідно плану розвитку комплекса в чотири етапи відповідно до запуску черг комплекса. Для кожної черги мною було запропоновано формат підрозділу, проведено розрахунок економічної моделі і погоджено її з інвестором, зроблено технологічне проектування, постановка технічніх завдань для архітектурного та інженерного проектуваннь, особисто проведено технічний контроль на етапі будівництва, комплектування всім необхідним обладнанням та інвентарем, запуск всіх підрозділів F&B у ТРЦ і передача їх відповідальним особам на місцях для подальшої експлуатації.

Всього у ТРЦ "Космополіт" у період з 2006 по 2016 роки мною було спроектовано і запущено 14 підрозділів F&B різних форматів, а саме: кафе у залі супермаркету, Суші‑бар "КАVА", Ностальжі‑кафе "Шарікофф", ресто‑паб "МауЗер", піццерія на льодовій арені, фаст‑фуд "Кібальчиш", ресторан европейської та японської кухонь в зоні боулінг‑клубу, вау‑кафе "Пап'є маше", кондитерська "Майстерня солодких мрій", фьюжн‑кафе "News CAFE", кіно‑бар, піццерія на другому рівні кінотеатру, кухня для обслуговування основного залу конгрес‑холлу, кухня в панорамному залі конгрес‑холлу.

Освіта

НТУУ КПІ

ФАКС, Авіація і космонавтіка, Київ
Вища, з 1992 по 1998 (5 років 10 місяців)

Додаткова інформація

Реалізував більше шестидесятити ресторанних проектів різноманітного профілю, від фастфудів самообслуговування до ресторанів вищої категорії. Від презентації ідеї перед інвестором до повного супроводжування на етапах проектування, будівництва та запуску.
Спроектував і запустив чотири мініпивзаводи в Києві і області з повним циклом виробництва.
Маю успішний досвід одночасного повноцінного керівництва декількома закладами із загальною кількістю підлеглих більше трьохсот співробітників разом із супроводженням і реалізацією нових проектів.
Маю здібності швидкого прйняття необхідних рішень у дорученній мені сфері діяльності разом із готовністю нести відповідальність за результати їх реалізації.
Здатен вирішувати питання не обмежені сферою моєї безпосередньої діяльності.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: