Резюме від 21 лютого 2022 PRO

Галина

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор АЗС

з 09.2009 по 08.2020 (10 років 11 місяців)
ПВТТ і СТ БУ "Укрбургаз", Полтава (Видобуток газу)

Заправка пальними та мастильними матеріалами автомобілів та спецтехніки. Прийом нафтопродуктів. Оформлення документів на ГСМ. Складання звіту за зміну. Ведення матеріально-звітної документації. Проведення інвентаризацій. Контроль техніки безпеки та протипожежної безпеки. Оформлення відпуску нафтопродуктів у системі SAP.

Диспетчер автомобільного транспорту

з 11.2003 по 09.2009 (5 років 10 місяців)
ПВТТ і СТ БУ "Укрбургаз", Полтава (Видобуток газу)

Здійснення оперативного регулювання процесу перевезень. Забезпечення оформлення, видачі та приймання подорожніх листів та інших документів, які відображають роботу, виконану водіями. Перевірка правильності їхнього оформлення, наявності реквізитів і штампів.
Здійснення реєстрації дорожньої документації та облік роботи автотранспортних засобів, контроль правильності записів показань спідометра, отримання і залишків пального.
Здійснення оперативного обліку, контролю і аналізу результатів роботи автотранспортних засобів.
Отримання та доведення до водіїв повідомлень про умови та особливості перевезень на маршрутах, стан доріг, особливості руху на окремих ділянках, а також зведення метеослужби та прогнози погоди.

Бухгалтер по заробітній платі

з 10.1994 по 02.1995 (4 місяці)
ПВБР БУ "Укрбургаз", Полтава (Видобуток газу)

Прийом, аналіз та контроль обліку табелів робочого часу, підготовка їх до рахункової обробки. Контроль над правильністю і своєчасним оформленням лікарняних листів, медичних довідок та інших документів, що підтверджують право на тимчасову непрацездатність та відсутність працівника на робочому місці, підготовка їх до обробки і складання звітності.
Нарахування заробітних плат співробітникам організації. Контроль оформлення, збереження бухгалтерських документів і їх своєчасної і правильної передачі в архів. Згідно відомостям проведення виплати заробітної плати співробітникам підприємства.

Освіта

Полтавський університет споживчої кооперації

Економіка підприємства, Полтава
Вища, з 1998 по 2002 (3 роки 9 місяців)

Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум

Економіка підприємства, Полтава
Середня спеціальна, з 1992 по 1994 (1 рік 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси бухгалтерського обліку

2000-2001

Знання і навички

MS Office Email САПР

Інвалідність

Друга група.

Додаткова інформація

Старанна, відповідально ставлюся до роботи. Готова до навчання. Пунктуальна. Легко знаходжу спільну мову з людьми. Водійські права категорії В, досвід водіння 7 років. Без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: