Резюме від 22 квітня 2024

Ігор

Семейный повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Дивак Ігор
Шеф-кухар, повна зайнятість

Народився: 1 квітня 1980 року
Місто: Київ
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль
Робота в стабільній компанії. В майбутньому - відкриття власного ресторану.
Додаткова інформація
Вік: 36 років

Сімейний стан: одружений

Ціль: продовження кар’єри на посаді шеф-кухаря в цікавому проекті, де можна застосувати всі свої навички й отримувати задоволення від роботи

Знання: кулінарія

Освіта: Вінницький технолого-економічний технікум Київського національного торговельно-економічного університету
Спеціальність «Технологія харчування»
Закінчив у червні 2002 р.

Бердичівське професійно-технічне училище
Закінчив у 1998 р. за професією кухар 4-го розряду

У 1998 р. отримав водійські права категорії A, B, C

ДОСВІД РОБОТИ
Кухар у Vip-сім’ї (Київ) – 2015-дотепер. Закупка продуктів, організація банкетів, супровід та приготування їжі в Україні та за кордоном. Досвід роботи з дітьми.

Шеф-кухар у винному барі «Вінсанто» (Київ) – 2014-2015. Відкриття з «нуля».

Шеф-кухар у сім’ї (Київ) – 2013-2014. Закупка продуктів за кордоном, контроль за роботою кухарів, організація банкетів, супровід та приготування їжі в Україні та за кордоном. Досвід роботи з дітьми.

Шеф-кухар у арт-ресторані «Шляпа» (Київ) – 2012-2013

Шеф-кухар у ресторані Bel Gusto (Київ) – 2011 (червень)-2012. Відкриття закладу з «нуля» і перетворення його на злагоджений механізм.

Кухар (cdp) у ресторані Jean-Claude brasserie music bar (Київ) – 2010 (грудень) - 2011 (червень)

Су-шеф (cdp) у ресторані «Кушавель» (Київ) – 2010 (з липня по жовтень)

Шеф-кухар у ресторані «Шаланда» (Київ) – 2010 (з грудня по липень)

Су-шеф у ресторані Zebra (Одеса) – 2009-2010

Кухар (cdp) в ресторані готельного комплексу Intercontinental (Київ) – 2009 (шеф-кухарі – Ектор Хіменес-Браво, Ніколаос Лекас)

Кухар (demi-chef) в ресторані готельного комплексу Opera (Київ) – 2008-2009 (шеф-кухарі – Ерве Бурдон, Франк Де Куа)

Кухар у ресторані «Кавказская пленница» (Київ) – 2006-2008 (шеф-кухар Омар Горгіладзе)

Кухар у ресторані «Кловський» (Київ) – 2003-2005

Кухар у кафе «Мавка» (Київ) – 2001-2003

Кухар у ресторані «Кумбари» (Вінниця) – 1998-2001

Знання комп’ютера: загальний користувач

Мови: англійська (pre-intermediate), українська та російська (вільно)

Хобі: музика, література

Особисті якості: відповідальність, надійність, бажання самовдосконалення, ефективно справляюся з обов’язками лідера.

Бажана заробітна плата: 2000-3000у.е.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Повар в семью
20000 грн, Київ

Повар в семью
Київ, Ірпінь, Буча

Сімейний кухар
Київ

Семейный повар
20000 грн, Київ

Повар в семью
50000 грн, Київ

Зав. виробництва, шеф-кухар, сімейний кухар
40000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: