- PRO
Валерий
Шеф-повар, сушеф, 40 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 30 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Інші країни, Київ, Черкаси
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6515148/
Досвід роботи
Шеф-повар
з 11.2021 по нині
(3 роки 9 місяців)
Pesto Family, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості страв,
Формування заявок,
Організація планування та оптимізація роботи кухарів, складання графіків. Ведення технічної документації,
Інвентаризація, зведення переобліку. Планування, організація, мотивація, контроль.
( маю напрацьовані власні ідеї)
Помічник технолога
з 11.2020 по 01.2021
(2 місяці)
ТОВ "АРТ ОФ КУКІНГ", Київ (Харчова промисловість)
Розрахунок технологічних карт на підставі акту проробки. Розрахунок єнергетичної цінності продукту,розробка маркування готової продукції згідно «закону про маркування»( через брак досвіду та відстутності швидкості в роботі понизили до бригадира чайного відділу, де пропрацював до травня 2021) пройшов курс навчання по ХАССП. Отримав сертифікат внутрішнього аудитора. Був членом групи ХАССП на виробництві.
Мясник
з 10.2020 по 11.2020
(1 місяць)
ТОВ "АРТ ОФ КУКІНГ", Київ (Харчова промисловість)
Обвалка мяса, формування п/фзгідно виробничого плану.
Повар універсал
з 09.2018 по 05.2019
(8 місяців)
Don More, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Здобув досвід роботи з широким асортиментом море продуктів. приймав участь у виїздній кухні "Кураж Базар"
Старший зміні
з 02.2016 по 09.2018
(2 роки 7 місяців)
натюрліх, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль якості та швидкість видачі страв. закупка товарів організація робочого процесу . виставлення пріорітетів на робочому місті . приймав участь в оновленні меню.
Повар гарячник
з 10.2014 по 01.2016
(1 рік 3 місяці)
pesto star, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар універсал
з 09.2013 по 05.2014
(8 місяців)
Salateria, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
повар універсал. приготування П/Ф. контроль якості продукції. дотримання санітарно гігієнічних норм. підтримка чистоти на робочому місці.приймав участь в оновленні меню.
Освіта
Київський національний торгівельно-економічний університет
Факультет готельно ресторанного та турестичного бізнесу, Київ
Вища, з 2012 по 2017 (5 років 3 місяці)
Інженер технолог харчової промисловості в ресторанному бізнесі.
Знання і навички
- Внутрішній аудитор ХАССП
Інвалідність
Третя група.
Додаткова інформація
Для мене дуже важлива командна робота.Не можу працювати в колективі де кожен сам за себа. не конфліктний ,стресостійкий,добре реагую на конструктивну критику. відкритий до навчання , націлений на результат,в майбутньому прагну працювати з найкращими шефами. маю досвід в оптимізації робочого процесу. працював з великим потоком людей.приймав участь в розробці нового меню.
Схожі кандидати
-
Помічник на кухню
Київ, Ірпінь , ще 2 міста -
Шеф-кухар (Азія)
60000 грн, Київ -
Помічник на кухню
10000 грн, Київ -
Шеф-кухар
Київ, Львів , ще 3 міста -
Помічник на кухню
Київ -
Кухар
Київ