Резюме від 24 травня 2023 PRO

Іванна

Директор ресторану, керуюча

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Біла Церква, Васильків, Вишневе (Київська обл.), Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуюча

з 03.2017 по 07.2020 (3 роки 4 місяці)
Ресторан “Intelligent “, Васильків (Готельно-ресторанний бізнес)

•Підбір, навчання, мотивація, контроль персоналу ;
•Робота з постачальниками (пошук, підписання договорів);
• Закупівлі (кухня, бар);
• Розробка меню та спец. акцій, пропозицій;
•Соц. мережі (фотосесії, просування);
•Вирішення господарських питань;
•Контроль інвентаризації;
•Кадрове планування;
•Проведення тренінгів з сервісу та підвищення продажів для персоналу;
• Організація банкетів;
• Закупівля посуду, інвентарю, декору тощо;
• Звітність власникам про рух грошових коштів (робота з бухгалтером та товарознавцем);
•Організація вечірок та дитячих заходів;
• Контроль за дотриманням стандартів та законів про харчову безпеку.



Впровадила стандартизацію в роботу закладу. Створила круту команду , з якою разом стали найкращим рестораном в 2019 році.

Керуюча

з 03.2017 по 11.2018 (1 рік 8 місяців)
Кафе “Cafeshion”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Підбір, навчання та мотивація персоналу;
•Проробка та введення нового меню (бар та кухня);
•Робота з постачальниками;
• Закупівлі (кухня, бар);
• Закупівля посуду, інвентарю, декору тощо;
• Звітність власникам про рух грошових коштів (робота з бухгалтером та товарознавцем);
•Замовлення форми та всього фірмового текстилю;
•Контроль за дотриманням стандартів та законів про харчову безпеку

Освіта

КНУКиМ

Менеджер з туризму, Біла Церква
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Управління баром ( курси О. Мусатова)

Листопад 2017г

Впровадження стандартів у роботу ресторану ( курси Олександра Мусатова)

Грудень 2018г

Управління рестораном ( курси Олександра Мусатова)

Жовтень 2017 г

Borysov Academy, Сервіс в ресторанному бізнесі

2018

Бережливий менеджмент в ресторані ( курс Н. Кулакової)

2020

Додаткова інформація

Маю досвід керування заміським комплексом з отелем. Відкривала заклад "з 0" .

Відвідала багато тренінгів , семінарів зі стандартизації, управління баром та кухнею, підбору персоналу та багато інших.
Щорічно відвідую ресторанні саміти та конференції.
Цікавлюся новинками барних карт та кулінарними новинками.

На управлінській посаді досвід роботи 10 років. Досвід управління командою понад 70 осіб. Тому готова спробувати себе в інших сферах (працювала у сфері продажів).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: