Резюме від 3 квітня 2024 PRO

Ділявер

Бармен, 18 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 11.2023 по нині (6 місяців)
Smile Park, мережа сімейних розважальних комплексів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

–Мати охайний зовнішній вигляд і дотримуватись правил обслуговування гостей.
–Слідкувати за чистотою барної стійки на початку зміни та протягом дня.
–Обслуговувати гостей, виходячи із загальних правил та специфічних особливостей закладу.
–Вміти працювати з касою та правильно робити розрахунок відвідувачів.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та барний посуд, навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції бар контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Приготування кави та напоїв.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster" та інші.
–Продаж пива.
–Продаж алкоголя.
– Позмінно.

Бармен

з 09.2023 по 11.2023 (2 місяці)
Musafir, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

–Мати охайний зовнішній вигляд і дотримуватись правил обслуговування гостей.
–Слідкувати за чистотою барної стійки на початку зміни та протягом дня.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та барний посуд, навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції бар контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Приготування альтернативної кави та напоїв.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster" та інші.
–Продаж пива.
–Продаж алкоголя.
– Позмінно.

Продавець пива

з 01.2023 по 05.2023 (4 місяці)
"La Beer Craft", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

–Проведення готівкових та безготівкових розрахунків з покупцями.
–Дотримання правил розрахунку покупців, правил експлуатації контрольно-касових апаратів;
–Дотримання правил обслуговування покупців;
–Участь в проведенні проміжної інкасації та інкасації робочого дня;
–Відкриття / закриття контрольно-касової машини.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster", "Unipro" та інші.
–Продаж пива.

Бармен

з 05.2022 по 01.2023 (8 місяців)
"Horomu Bar", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

–Мати охайний зовнішній вигляд і дотримуватись правил обслуговування гостей.
–Слідкувати за чистотою барної стійки на початку зміни та протягом дня.
–Обслуговувати гостей, виходячи із загальних правил та специфічних особливостей закладу.
–Вміти працювати з касою та правильно робити розрахунок відвідувачів.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та барний посуд, навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції бар контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Приготування кави та напоїв.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster" та інші.
–Продаж пива.
–Продаж алкоголя.
–Нічна зміна.
– Позмінно.

Бармен

з 11.2021 по 02.2022 (3 місяці)
Cinema citi, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

–Мати охайний зовнішній вигляд і дотримуватись правил обслуговування гостей.
–Слідкувати за чистотою барної стійки на початку зміни та протягом дня.
–Обслуговувати гостей, виходячи із загальних правил та специфічних особливостей закладу.
–Вміти працювати з касою та правильно робити розрахунок відвідувачів.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та барний посуд, навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції бар контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Приготування кави та напоїв.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster" та інші.
–Продаж пива.
–Продаж алкоголя.
– Позмінно.

Бармен

з 11.2020 по 10.2021 (11 місяців)
TUSA BAR, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

–Мати охайний зовнішній вигляд і дотримуватись правил обслуговування гостей.
–Слідкувати за чистотою барної стійки на початку зміни та протягом дня.
–Обслуговувати гостей, виходячи із загальних правил та специфічних особливостей закладу.
–Вміти працювати з касою та правильно робити розрахунок відвідувачів.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та барний посуд, навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції бар контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Приготування кави та напоїв.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster" та інші.
–Продаж пива.
–Продаж алкоголя.
–Нічна зміна.
– Позмінно.

Официант

з 05.2017 по 08.2018 (1 рік 3 місяці)
Джеваль, Евпатория (Готельно-ресторанний бізнес)

- Сервірувати столи.
- Своєчасно міняти скатертини та серветки у міру їх забруднення.
- Надавати на прохання відвідувача кваліфіковану допомогу при виборі страв та напоїв.
- Орієнтувати гостей за часом приготування замовлених страв.
- Розподіляти замовлення за місцем його виконання між Барменом та Кухарем.
- Контролювати своєчасність приготування та товарний вигляд страв перед подачею на стіл.
- Подавати замовлені страви.
- Виводити остаточну суму замовлення за «Рахунком».
- Подавати «Рахунок» відвідувачеві та здійснює з ним повний розрахунок за замовлення.
- Оформляти зал та сервірує столи, відповідно до святкових та поточних подій.
- Підтримувати своє робоче місце та зал для відвідувачів у повному порядку та чистоті.
- Проводити щомісячний переоблік посуду.
- Бути уважним і ввічливим, дотримуватись правил внутрішнього розпорядку.
- Бути одягненим у формений одяг.

Освіта

МБОУ "СШ №16"

Евпатория
Середня, з 2017 по 2019 (1 рік 8 місяців)

ГБОУ РК "Гімназія-інтернат для ОД"

Сімферополь
Середня, з 2014 по 2017 (3 роки)

МБОУ "СШ №16"

Евпатория
Середня, з 2008 по 2014 (5 років 8 місяців)

Знання і навички

Висока працездатність Чоловічі стрижки Перукарство Здатність до навчання Дитячі стрижки Накрутка на браш Бажання вчитися і розвиватися

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: