Резюме від 16 травня 2023

Микола

Юрист, юрисконсульт, адвокат

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Саліженко Микола Васильович

Дата народження:
29 листопада 1969
Місто:


Київ






Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: вища юридична, в 1999 отримав диплом спеціаліста Національної академії внутрішніх справ України, за спеціальністю – правознавство. Національна асоціація адвокатів України, 20.06.2022 Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

Досвід роботи:
Жовтень 2021 - травень 2022 провідний фахівець обслуговування збитків
ПАТ “Страхова компанія “ПЗУ Україна”.
Липень 2017 - вересень 2020
Начальник відділу примусового стягнення з боржників Київського регіону управління супроводження ВП департаменту врегулювання боргових зобов'язань АБ “УКРГАЗБАНК”.
Основний напрямок діяльності: контроль, представництво та захист інтересів Банку у справах про стягнення проблемної заборгованості з фізичних та юридичних осіб в усіх державних установах, у судових та нотаріальних органах, органах державної виконавчої служби, у приватних виконавців та інших органах юстиції, органах місцевого самоарядування, прокуратури та правоохоронних органах.

Вересень 2016 - липень 2017
Головний юрис-консульт Відділу виконавого провадження Управління судового врегулювання Департаменту ліквідаційних процедур ПАТ «БАНК ФОРУМ».
Основний напрямок діяльності: представництво інтересів Банку у справах про стягнення проблемної заборгованості з фізичних та юридичних осіб в усіх державних установах, судах, органах державної виконавчої служби та інших органах юстиції, нотаріату, органах місцевого самоарядування, правоохоронних органах, у взаємовідносинах фізичними та юридичними особами, з правом, вести справи в усіх судових провадженнях в тому числі в справах про банкрутство, здійснення всіх повноважень сторони у виконавчому провадженні, бути учасником в прилюдних торгах від імені Банку, брати участь в роботі ліквідаційних комісій, зборів кредиторів та комітетів кредиторів з правом вирішального голосу, користуватися іншими правами згідно з положенням Закону “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Травень 2014 - липень 2016
Головний експерт відділу вторинного збору боргів фізичних осіб Управління по роботі з проблемними активами роздрібного бізнесу Департаменту контролю банківських ризиків ПАТ «ВТБ Банк».
Основний напрямок діяльності: представництво інтересів Банку у справах про стягнення проблемної заборгованості з фізичних та юридичних осіб в судах загальної юрисдикції, господарських, адміністративних та третейських судах, судах апеляційної та касаційної інстанцій та Верховному Суді України, з усіма правами та обов'язками наданими позивачеві, відповідачеві, третій особі, іншому учаснику виробництва, з правом вживати заходів досудового врегулювання спору, подавати (підписувати) позовні заяви, відгуки на позовні заяви, заяви про відкриття справи про банкрутство і заяви з вимогою до боржника у справі про банкрутство, клопотання, заяви в суд, апеляційні та касаційні скарги і інші необхідні документи, змінювати підставу або предмет позову, укладати мирові угоди, збільшувати розмір позовних вимог; отримувати рішення, постанови, виконавчі документи (накази) та інші документи.

Липень 2010 - травень 2014
Головний експерт відділу по роботі з проблемними активами Відділення «Київська регіональна дирекція» ПАТ «ВТБ Банк».
Основний напрямок діяльності: стягнення проблемної заборгованості фізичних та юридичних осіб клієнтів малого бізнесу в досудовому порядку та представництво інтересів Банку в судах (загальної юрисдикції, господарських, адміністративних та третейських судах, судах апеляційної та касаційної інстанцій та Верховному Суді України), в підприємствах, установах, організаціях усіх форм власності, органах державної влади і місцевого самоврядування, в тому числі: державних адміністраціях, органах статистики, Міністерства внутрішніх справ, прокуратури, Державної прикордонної служби, Служби безпеки України, комунальних підприємствах БТІ, органах нотаріату.
Представництво інтересів Банку в органах Державної виконавчої служби та повний супровід виконавчого провадження.
Представництво інтересів Банку в судових засіданнях з розгляду справ про банкрутство, на зборах і комітетах кредиторів у справах про банкрутство, участь у роботі ліквідаційних комісій, зборів кредиторів та комітетів кредиторів.

Березень 2003 - квітень 2010
Головний державний виконавець відділу державної виконавчої служби Солом'янського районного управління юстиції у м. Києві, Голосіївського районного управління юстиції у м. Києві.
Основний напрямок діяльності: стягнення в примусовому порядку заборгованості з юридичних і фізичних осіб.

Липень 1990 - грудень 2001
ГУВС МВС України в м. Києві.
Оперативно-розшукова діяльність на посаді оперуповноваженого, старшого оперуповноваженого, начальника відділення карного розшуку.

Грудень 1987 - листопад 1989
Служба в Армії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: