Резюме від 8 квітня 2024 PRO

Софія

Начальник юридичного відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Краматорськ
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Івано-Франківськ, Краматорськ, Луцьк, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор департаменту правового забезпечення

з 07.2016 по нині (7 років 10 місяців)
ТОВ "АЛЕКССХІД", Краматорськ (Автобізнес та автосервіс)

Забезпечення додержання законності в діяльності товариства і захист його правових інтересів. Управління персоналом департаменту. Представлення інтересів товариства в суді. Адміністративне (досудове) оскарження неправомірних рішень, дій та бездіяльності органів влади. Оскарження неправомірних рішень, дій та бездіяльності органів влади через Раду бізнес-омбудсмена. Правова експертиза проєктів локальних нормативних актів товариства. Забезпечення методичного керівництва правовою роботою всіх структурних підрозділів товариства. Надання правової допомоги структурним підрозділам з претензійної роботи. Досвід юридичного супроводу реструктуризації та реорганізації товариства. Позитивна судова практика на користь товариства.Використання підсистеми " Електронний суд"

Юрисконсульт

з 05.2013 по 07.2016 (3 роки 2 місяці)
ДМЦПРІ, Краматорськ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Організація правової роботи, представлення інтересів установи та міністерства в судах (цивільні, кримінальні, адміністративні та господарські справи, справи про адміністративні правопорушення, окремі процесуальні питання). Позитивна судова практика на користь установи. Несудове оскарження дій органів нижчого рівня. Юридичний супровід реконструкції реабілітаційної установи коштом міжнародних донорів. Тимчасове виконання обов'язків директора установи на час відпусток, лікарняних та відряджень керівника. За час роботи маю подяки, також маю рекомендаційний лист.

Радник по правових питаннях

з 12.2012 по 03.2013 (3 місяці)
Івано-Франківське ОДОСП, Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Надання висновків з правових питань, правова експертиза проєктів локальних нормативних актів. Проведення аналізу результатів господарської діяльності, вивчення умов і причин виникнення непродуктивних витрат, порушення договірних зобов'язань, а також стан дебіторської та кредиторської заборгованості. Організація претензійної та позовної роботи , здійснення контролю за її проведенням. Аналіз матеріалів, що надійшли від правоохоронних і контролюючих органів, результатів позовної роботи , а також отриманих за результатами перевірок, ревізій даних, які характеризують стан дотримання законності. Підготовка правових висновків за фактами виявлених порушень та прийняття участі в організації роботи з відшкодування збитків. Подання пропозиції керівникові про притягнення до відповідальності працівників, з вини яких заподіяна шкода. Методичне керівництво правовою роботою. Маю письмові рекомендації.

Освіта

Донбаська державна машинобудівна академія

Облік і оподаткування, Краматорськ
Вища, з 2016 по 2019 (2 роки 10 місяців)

Здобула кваліфікацію: Ступінь вищої освіти: Бакалавр; Спеціальність: Облік і оподаткування; Освітня програма: Облік, аналіз і аудит.

Машинобудівний коледж Донбаської державної машинобудівної академії

Правознавство, Краматорськ
Незакінчена вища, з 2003 по 2006 (3 роки)

Здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень): молодший спеціаліст; спеціальність: (професійна кваліфікація) юриста.

Додаткова інформація

Загальний юридичний стаж з 2004 року. Корпоративний юрист-господарник «in-house» (зосередженість на правовому регулюванні усіх бізнес-процесів). Досвід роботи в різних галузях права та господарювання. Юридичний супровід діяльності підприємств, установ та організацій різних форм власності та підпорядкування. Представлення інтересів суб'єктів господарювання в цивільних, кримінальних, адміністративних та господарських справах. Вирішення в судовому порядку окремих процесуальних питань та правова допомога в справах про адміністративні правопорушення. Використання ресурсу підсистеми «Електронний суд» (документарне судочинство більше не є ефективним, адже це значні часові витрати та недоцільні витрати коштів сторін судового процесу).Є досвід організації та виконання роботи дистанційно.

Родинний стан, члени родини:
заміжня, маю сина.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: