Тетяна
Керуючий рестораном
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 40 років
- Місто:
- Дніпро
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6748692
Досвід роботи
Керуючий кафе
з 05.2021 по 01.2023
(1 рік 8 місяців)
I feel city cafe, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
Організація безперебійної роботи кафе і забезпечення стабільного прибутку:
- формування щомісячних бюджетів, аналіз фінансової діяльності та оптимізація витрат;
- підбір, навчання, мотивація персоналу та сприяння адаптації працівників в колективі;
- планування роботи працівників, нарахування зар. плат та премій;
- організація та контроль за проведенням інвентаризацій;
- організація виробничої діяльності згідно встановлених санітарних норм та контроль за виконанням працівниками всіх функціональних обов'язків.
Досягнення: збільшення обсягів продажів на 30%, формування ефективної роботи команди та позитивної робочої атмосфери, забезпечення стабільного прибутку в складних умовах праці.
Керуючий ресторану
з 08.2020 по 12.2020
(4 місяці)
Парк сімейного відпочинку Декідс, Дніпро (ресторан у парку сімейного відпочинку)
Обов'язки:
Відкриття ресторану на етапі проекту. Підбір персоналу, мотивація та контроль за дотриманням всіх функціональних обов'язків; нарахування з/п; організація та підтримка злагодженої роботи ресторану, забезпечення його усіма необхідними ресурсами; ведення звітності в установленій формі; організація та контроль за проведенням інвентаризації, співпраця з адміністраціями Франшизи і ТЦ.
Досягнення:
Успішне відкриття ресторану та створення сильного, злагодженого колективу; впровадження спільно з шеф-кухарем нових страв, які користуються популярністю у гостей ресторану, постійне оновлення асортименту десертів; впровадження сервісу замовлення і доставки страв.
Керуючий ресторанами Нью-Йорк-Стріт-Піца і Гриль Паб
з 08.2019 по 08.2020
(1 рік)
ТОВ Д ФУДС, Кам'янське (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
Відкриття ресторанів на етапі проекту; підбір, навчання, мотивація персоналу та контроль за дотриманням всіх функціональних обов'язків; нарахування з/п та премій; організація та підтримка злагодженої роботи ресторанів, забезпечення їх усіма необхідними ресурсами; ведення звітності в установленій формі, організація та контроль за проведенням інвентаризації; оптимізація витрат; забезпечення високого рівня сервісу; співпраця з адміністраціями Франшизи і ТЦ.
Досягнення:
Розробка та впровадження мотиваційної системи оплати праці, що сприяло емоційному залученню кожного працівника в процес створення атмосфери доброзичливості та гостинності в ресторанах; підтримання позитивного мікроклімату в середині колективу; впровадження сервісу замовлення і доставки страв; оптимізація виробничого процесу та забезпечення рентабельності в умовах карантину.
Керуючий ресторану
з 05.2012 по 06.2019
(7 років 1 місяць)
Ресторан "Нью-Йорк-Стріт-Піца", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
Організація за підтримка злагодженої роботи в ресторані та забезпечення його усіма необхідними ресурсами; забезпечення високого рівня обслуговування гостей ресторану у відповідності із встановленими стандартами, створення атмосфери гостинності;
забезпечення відповідного рівня продажу і прибутковості закладу;
ведення фінансового обліку в програмному продукті Профіт; організація безперебійної роботи закладу; підбір, навчання, мотивація персоналу та контроль за дотриманням всіх функціональних обов'язків, нарахування з/п та премій; організація та контроль за проведенням інвентаризації, співпраця з адміністацією ТЦ.
Досягнення:
Відкриття, модернізація за успішна робота ресторану впродовж усього періоду функціонування; створення позитивного мікроклімату всередині колективу; впровадження оптимізації оплати праці, що додало мотивації працівникам та сприяло покращенню показників рентабельності закладу.
Освіта
Міжнародний економіко-гуманітарний університете ім. акад. Ст. Дем'янчука
Економіка та підприємництво. Фінанси., Рівне
Вища, з 2006 по 2008 (1 рік 5 місяців)
Рівненський державний гуманітарний університет
Дошкільне виховання та практична психологія, Рівне
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)
Рекомендації
-
Калник Андрій Михайлович
Директор з розвитку, Франчайзингова компанія "Нью-Йорк-Стріт-Піца"
Контактні дані приховані -
Неклюдова Світлана В'ячеславівна
Бренд-шеф, Франчайзингова компанія "Нью-Йорк-Стріт-Піца"
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована, легко знаходжу спільну мову з людьми, аналітичний склад розуму, здатність стратегічно мислити та зоорієнтованість на результат.
Досвід успішної роботи в сфері HORECA 15 років, з них - 10 років на керівних посадах.
Схожі кандидати
Керуючий кафе
Дніпро
Управляющий рестораном, АЗК, региональный директор
Дніпро
Менеджер проєкту (start-up, запуск ресторану з нуля), керуючий
Дніпро, Київ
,
ще 2 міста
Директор готелю, ресторану
Дніпро, Запоріжжя
,
ще 8 міст
Директор готелю, ресторану
Дніпро, Запоріжжя
,
ще 8 міст
Управляющий сетью ресторанов, бизнес-тренер, операционный директор
100000 грн, Дніпро, Вінниця
,
ще 6 міст