Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6752984

Адміністратор, оператор кол-центру, спеціаліст відділу, консультант, менеджер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

На момент звільнення - начальник відділу

з 05.1996 по 06.2023 (27 років 1 місяць)
Орган Казначейства, Київ (Державні організації)

За час роботи в органі (з травня 1996 по червень 2023 років) займала посади від друкарки до начальників відділів, основним завданням яких є виконання державного бюджету за доходами та видатками (ведення казначейського обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів).Вільно володію державною мовою. Застосовую знання з діловодства (+АСКОД), впевнений користувач ПК (Word, Excel, Outlook, інтернет) та офісною технікою. Маю досвід у наборі платіжних доручень у відповідності до підтверджуючих документів, наданні відповіді на звернення громадян, запити правоохоронних та інших державних органів, адвокатів, народних депутатів, відповідно до вимог законодавства України, здійсненні прийому вхідних та вихідних дзвінків, наданні консультацій та довідкової інформації юридичним та фізичним особами.

Освіта

КНТЕУ

Фінанси, казначейська справа, Київ
Вища, з 1998 по 2002 (3 роки 4 місяці)

Київський фінансово-економічний коледж

Фінанси, бюджет і бюджетний облік, бухгалтер-фінансист, Київ
Середня спеціальна, з 1996 по 1998 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Ділова українська мова в публічному управлінні

2022

Управління персоналом в державному органі

2022

Знання і навички

Користувач ПК Грамотна мова Швидкий набір тексту Набір платіжних інструкцій Ведення табелю робочого часу Здатність до навчання АСКОД

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Наразі час змін і переосмислення свого життя. Я вирішила почати з нової роботи, тому що маю велике бажання отримати новий досвід, нову професію та сподіваюсь на такий шанс, бо я: відповідальна, дисциплінована, комунікабельна, доброзичлива та привітна, маю здорове почуття гумору та великий досвід спілкування з людьми різних статусів та поглядів.
Легко знаходжу спільну мову з дітками, піклуюсь про тварин.
Хочу допомагати та приносити користь суспільству своєю діяльністю.
Вмію слухати, адекватно сприймаю слушні зауваження, роблю відповідні висновки та роботу над помилками.
В колективі ціную командну роботу, взаємоповагу, підтримку колег.
Очікую пропозиції на посаду адміністратора, оператора кол-центру, консультанта, менеджера та інші цікаві пропозиції в будь-якій сфері діяльності, в т.ч. у сфері обслуговування з офіційним працевлаштуванням (трудовий договір, контракт).
Також розгляну пропозиції на зайняття вакантної посади у державному секторі, в т.ч. державної служби (категорія В). Суму заробітної плати готова обговорити та відкоригувати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: