Резюме від 26 січня 2021

Дмитро

Директор харчового виробництва, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Київ, Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Куденьчук Дмитро Андрійович
Директор харчового виробництва, керівник виробництва м’ясного напрямку.
Очікувана оплата праці від 35000.00 гривень
Дата народження: 4 липня 1980 (40 років)
Місто: Луцьк
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
Директор з виробництва. Керівник відділу виробництва, технолог м’ясного напрямку.
З 16.03.2020 по 10.10.2020
ТзОВ Гіппо
Реструктуризація виробничих цехів підприємства, ведення погодинної норми виходу продукції, включаючи погодинну оплату праці, формування оплати праці.
Проведення навчальних заходів з працівниками підприємства, На базі виробничих цехів, створення навчальної підготовчої школи виробничих професій, екзаменування кандидатів, оцінювання і допущення до робочих процесів.
Формування асортиментного ряду продукції виробничих цехів, доведення до норм рентабельності.
Контроль за проведенням тендерних закупівель сировини і інгредієнтів. Погодження планових закупівель з подальшим розподілом у виробничі підрозділи.
Проведення планових щотижневих, посезонних розцінок продукції, погодження цінової політики торгової мережі ( виробничих підрозділів).
Затвердження і проведення графіку майстер класів з залученням постачальників інгредієтів , формування оновленого асортименту продукції, введення в реалізацію.
Контроль за проведенням щомісячних ревізійних заходів виробничих підрозділів . Усунення накопичень залишків сировини , інгредієнтів, погодження графіків переробки накопичень та реалізації виготовленої продукції.
Впровадження і реалізація нових виробничих підрозділів з розрахунками забезпечення персоналу, обладнання,формуванням місць реалізації продукції, згідно нормативних дозволів та стандартів ( Держпродспоживслужби, ДП Укр НДНУ) Української республіки.
Директор з виробництва
З 10.03.2019 по 15.03.2020
ТзОВ Аванта . Еко - Маркет
Організація переходу виробництва з ТзОВ Аванта на програмне забезпечення ТзОВ Еко маркет. Формування виробничих цехів в магазинах західного регіону (Волинська,Львівська,Тернопільська,Хмельницька,Рівненська область). Підбір персоналу, навчання та введення посади завідувач виробництвом. Формування калькуляційних розрахунків, впровадження технологічних карт, проведення тендерних закупівель сировинних матеріалів для приготування готових продуктів. Впровадження планограмного забезпечення накриття холодильних вітрин торгових закладів , а саме, м’ясний цех, кулінарний цех, пекарський цех, кондитерський цех, рибний цех. Формування посадових інструкцій працівників виробничих цехів , з графіком виробничих процесів приготування продукції . Проведення контрольно-ревізійних заходів.
Керівник оптового відділу збуту
з 12.2013 по 01.2017 (3 роки 1 місяць)
ТзОВ ВМП , Пан Курчак., Луцьк (Збут продуктів харчування. Ковбасні вироби, мʼясо свинини.)
Навчання персоналу відділу оптової торгівлі, формування та затвердження бюджету відділу. Планування збуту продукції , контроль виконання поставлених цілей. Аналіз ринку збуту свинини, ковбасних виробів. Впровадження і розробка нових видів продукції, та просування її на ринку. Дослідження нових ринків збуту ( Республіка Молдова, Республіка Білорусь, Респубіка Грузія, Республіка Вірменія, та інші.)
Реструктуризація відділу; Збільшення продажів мʼясної продукції на внутрішньому ринку країни, через підписання нових контрактів із такими торгівельними мережами, як Ашан, Фоззі, Копійка. Постійний розвиток існуючих клієнтів (розширення асортименту, промоакції, дегустації, і т. д.). Пошук та відкриття ряду нових контрагентів по реалізації ковбасних виробів в регіонах України, зокрема, в Одеській,Чернівецькій,Чернігівській,Київській, Дніпропетровській, та Запорізькій областях. Прийняття активної участі в розробці і просуванні нових продуктів на ринок, а саме варених ковбас , сарделько-сосисочної групи. Відкриття нового напрямку збуту - напівтуші свинини, в Республіку Білорусь ( Бреський м"ясокомбінат, Слонимский м"ясокомбінат, та інші), Республіка Молдова ( м. Сороки м"ясокомбінат Дебітсор, м. Кишинів, компанія-імпортер Спандор).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: