Резюме від 26 січня 2021 PRO

Дмитро

Директор виробництва, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник виробничих підрозділів

з 03.2020 по 10.2020 (7 місяців)
ТЗОВ Гіппо, Луцк (Харчова промисловість)

Реструктуризація виробничих цехів підприємства, ведення погодинною норми виходу продукції, включаючи по годину оплату праці, формування оплати праці.
Проведення навчальних заходів з працівниками підприємства, На базі виробничих цехів, ведення навчальної підготовчої школи виробничих професій, екзаменування кандидатів, оцінювання і допущення до робочих процесів.
Формування асортиментного ряду продукції виробничих цехів доведення до норм рентабельності.
Контроль за проведенням тендерних закупівель сировини і інгредієнтів. Погодження планових закупівель з подальшим роз приділенням у виробничі підрозділи.
Проведення планових щотижневих, посезонних розцінок продукції, погодження цінової політики торгової мережі ( виробничих підрозділів).
Затвердження і проведення графіку майстер класів з залученням постачальників інгредієтів , формування оновленого асортименту продукції, ведення в реалізацію.
Контроль за проведенням що місячних ревізійних заходів виробничих підрозділів . Усунення накопичень залишків сировини , інгредієнтів, погодження графіків переробки накопичень і реалізації виготовленої продукції.
Впровадження і реалізація нових виробничих підрозділів з розрахунками забезпечення персоналу, обладнання,формуванням місць реалізації продукції, згідно нормативних дозволів та стандартів ( Держпродспоживслужби, ДП Укр НДНУ) Української республіки.

Освіта

Луцький національний технічний університет

Машинобудування харчової промисловості, Луцьк
Вища, з 2010 по 2016 (5 років 8 місяців)

Луцький національний технічний університет
Факультет : Машинобудівний , ( Обладнання переробних і харчових виробництв), місто Луцьк.
Спеціальність : Інженер .

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: