Виктор

Сервісний менеджер, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

менеджер по рекламациям

з 12.2006 по 06.2009 (2 роки 6 місяців)
Евросеть, Львов (продажа моб.телефонов, фото-, видео- техники)

В мої обов’язки входило обслуговування 47 магазинів-салонів «Евросеть» на території Західної України, а також структурний підрозділ компанії «Евросеть» - сервісний центр з гарантійного та після гарантійного обслуговування мобільних телефонів ТОВ «Укр Про Сервіс». ТОВ «Укр Про Сервіс» - мережа сервісних центрів на території України (Київ, Львів, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Одеса, Сімферопіль).
Безпосередньо займався такими питаннями:
1.Робота з рекламаційними клієнтами, вирішення конфліктних ситуацій та прийняття рішень, як в телефонному режимі, так і особисто з клієнтами.
2.Координація дій між магазинами-салонами, які виступали в ролі пунктів прийму на гарантійне обслуговування GSM-техніки від клієнтів торгової мережі та сервісним центром «Укр Про Сервіс».Розробка регламентуючої документації по прийняттю товару від клієнта в гарантійний ремонт та відправленні товару безпосередньо у сервісний центр.
3.Керування відділом прийомки сервісного центру. Був задіяний в організації та відкритті приймального пункту на території магазину-салону.
4.Прийом, обробка письмових заяв та скарг, прийняття рішень та надання письмових відповідей.
5.Прийняття рішень щодо обміну товару від клієнтів торгової мережі, або повернення сплачених коштів. Ведення реєстрів обміну.
6.Безпосередня участь у кількох судових засіданнях, за позовами споживачів (клієнтів ТОВ «Евросеть-ЗХД»). Усі судові справи відповідачем ТОВ «Евросеть-ЗХД» та ТОВ «Укр Про Сервіс» успішно виграні.
7.Взаємодія з підрозділами компанії: відділом логістики, складами компанії - склад прийнятого товару в ремонт, ремонтний цех, склад запчастин, склад готової продукції, відділ якості, службою безпеки компанії, юридичним відділом, відділом роздрібної торгівлі, іншими субфіліалами «Евросеть» філіалу «Україна» та відділами ТОВ «Укр. Про Сервіс» на території України. Співпраця з іншими авторизованими сервісними центрами для здійснення гарантійного обслуговування GSM техніки.
8.Безпосередня участь у розробці внутрішніх регламентуючих документів.
9.Складання та ведення звітної документації, аналіз, прогнозування та попередження ризиків.
10.Робота з менеджерами (керівниками секторів) та старшими продавцями магазинів-салонів: надання інформації в телефонному режимі по руху устаткування на складах компанії та сервісного центру, надання консультацій згідно законодавства України (Закон України «Про звернення громадян», Закон України «Про захист прав споживачів», постанова Кабінету Міністрів України № 506 від 11 квітня 2002р. «Про затвердження Порядку гарантійного ремонту (обслуговування) або гарантійної заміни технічно складних побутових товарів»).
11.Прийняття рішень згідно економічних інтересів компанії.
12.Робота в базах: 1С Підприємство 7.7, 1С Торгівля 8.0.
Досягнення:
Вивів субфіліал Західний (ТОВ «Евросеть-ЗХД») на перше місце по найменшій кількості обміняного товару серед субфіліалів Східний, Центральний, Південний - філіалу Україна.

Освіта

НУ «Львівська політехніка»

Геодезичний факультет, інженер геодезист, Львів
Вища, з 1996 по 2002 (6 років 3 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

учбовий центр "Евросеть" м. Київ

1 тиждень 2008р.

Знання і навички

  • 1С:Підприємство
  • MS Excel
  • Користувач Internet
  • MS Outlook
  • MS Word
  • Користувач ПК
  • Продаж

Рекомендації

Готовий надати при необхідності

Готовий надати при необхідності

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Вільно володію українською та російською мовами, ПК - впевнений користувач.
Особисті якості: Відповідальність, комунікабельність, організованість, ініціативність, вміння самостійно приймати рішення, аналітика, стресостійкість, здатність до прогнозування, організаційні якості.
З останнього місця праці звільнений у зв'язку з реорганізацією відділу та переведенням посади м. Київ.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: