Резюме від 18 травня 2023 PRO

Роман

Директор, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Ходорів
Готовий працювати:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 10.2015 по нині (8 років 8 місяців)
ДО ,,комбіна Троянда,,, Ходорів (Логістика,складське господарство,торгівля продуктами продовольчо промислової групи.)

Керівництво підприємством,фінансово господарська діяльність, реалізація та розробка проектів з підвищення конкурентноспроможності комбінату на ринку. Збільшення клієнтської бази, модернізація підприємства та оновлення основних фондів.
Збільшено дохідну статтю та виведено підприємство із стадії банкрутства. Оновлено основні фонди комбінату на 80%. Напрацьовано значну клієнтську базу. Створено відповідальний та цілеспрямований трудовий колектив. Розроблено діючу систему стимулювання працівників. Оптимізовано витрати комбінату та збільшено акумулювання коштів на рахунках.
До призначення на посаду директора комбінату працював на посаді заступника начальника дільниці зберігання (складське господарство,приймання розміщення та відпуск товарів з складу). На посада інженера з охорони праці, також виконував обов'язки головного механіка.

Освіта

Львівський державний аграрний університет.

Механізація та електрифікація. Інженер-механік., Дубляни
Вища, з 2003 по 2008 (5 років 11 місяців)

Інженер - механік.

Додаткова освіта та сертифікати

Курси у Львівській торгово промисловій палаті

2018, 46 годин.

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Посвідчення водія категорії В,В1,С,С1. Практика водіння як легкових так і вантажних автомобілів з 2005 року. Посвідчення тракториста-машиніста та навички роботи з, та на спецтехніці. Досвід проведення переговорів та швидке вирішення проблемних, та нестандартних ситуацій. Вміння знаходити компроміси. Розуміння відповідальності та відповідальність за всі прийняті рішення. Принциповість, ініціативність, відповідальність, пунктуальність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати