Резюме від 27 квітня 2024 PRO

Олександр

Кухар у сім'ю

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 09.2022 по 12.2022 (3 місяці)
Тратторія "Marios", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню по всіх позиціях, з опрацюванням, калькуляцією та технологій. Робота з документацією, постачальниками, проведення переобліків. Поліпшення умов праці персоналу ресторану.

Кухар-універсал

з 07.2021 по 09.2022 (1 рік 2 місяці)
ресторан "Zitti", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Італьянська кухня. Всі процеси, робота із постачальниками, проведення переобліків.

Кухар у сім'ї

з 07.2017 по 07.2021 (4 роки)
VIP сімья, Київ (Нерухомість)

Пошук постачальників із прийнятними цінами, моніторинг ринку.
Вибір продуктів найкращої якості з урахуванням розумних цін.
Приготування різних страв та десертів - (різні печива, торти, кастарди, Макарун в асортименті, сорбет, домашнє морозиво за італійською технологією, шоколадні цукерки Valrhona з різним смаком та ароматом).
Українська, італійська, французька, кавказька, азійська кухня. Виїзні відрядження до резиденції сім'ї.

Кухар у сім'ї

з 01.2015 по 05.2015 (4 місяці)
VIP сімья, Київ (Нерухомість)

Складання основного меню на тиждень з ухилом на низькокалорійну кухню, дотримуючись смаків світової гастрономії.
Взаємодія з нянями, створення меню з побажаннями, дотримуючись віку дітей.
Складання меню-пропозиція з коментарями для бенкету.
Постійне дотримання ідеальної чистоти протягом усього робочого дня.
Щоденний аналіз продуктів - терміни зберігання.
Знання санітарних норм та особистої гігієни.
Вміння бути дисциплінованим, акуратним, дотримуватися ділового етикету.
Сервіс, приготування, контроль та безпека страви, складання списку на продукти.
Середземноморська, італійська, японська, слов'янська, низькокалорійна кухня.
Виїзні заходи.

Кухар у сім'ї

з 12.2011 по 09.2013 (1 рік 9 місяців)
VIP сімья, Київ (Гірнича промисловість)

Додаткова укомплектованість кухні - необхідне обладнання, інвентар, посуд.
Складання основного меню з коментарями з огляду на смаки, звички та побажання.
Проведення банкетів, барбекю-вечір, гриль, дитячі свята.
Регулярна взаємодія із нянями, обговорення харчування дітей. Складання дитячого меню з огляду на смаки дітей.
Високий рівень відповідальності в обслуговуванні та сервіруванні столу. Уміння підлаштовується під смаки та характер сім'ї. Дотримуватися правильного зберігання продуктів з огляду на їх терміни.
Вміння вибрати найкращі продукти та доцільно використовувати їх. Приготування різних страв та десертів. Італійська, французька, кавказька, слов'янська, японська кухня.
Від сім'ї та гостей неодноразово отримував численні подяки за смак кожної страви, а також за рівень високого обслуговування.

Шеф-кухар

з 05.2011 по 07.2011 (2 місяці)
Піцерія-спагеттерія "Да Вінчі", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Італійська кухня.
Запуск нового закладу.
Підбір виробничого обладнання з ергономічним розташуванням по робочих цехах.
Розробка та впровадження меню з урахуванням цінової політики. Складання документації (калькуляція, тех/картки, правила поведінки на виробництві).
Підбір персоналу, навчання, розподіл у робочих секторах.
Щоденний контроль страв, що випускаються.
За короткі терміни заклад придбав велику кількість постійних клієнтів, тому виникли передумови запустити другий заклад в іншому регіоні України.

Технолог харчового виробництва

з 09.2009 по 05.2010 (8 місяців)
TОB "Тіфані", Мінск (Готельно-ресторанний бізнес)

Слов'янська, італійська, німецька, французька, азіатська кухня.
Розробка та впровадження нового меню по піцах на всю мережеву галузь.
Завдання - домогтися нових смаків та ароматів, з урахуванням розумної собівартості.
Розробка нових рибних страв, перших страв всю мережну галузь.
Складання та ведення технологічної документації про виконану роботу з підсумками.
Зниження собівартості з допомогою вмілого впровадження нових інгредієнтів.
Навчання персоналу, проведення майстер-класів.
Проведення контрольної служби у мережах компанії.
Пошук нових постачальників із постійною наявністю товару.
Договір.

Шеф-кухар

з 06.2008 по 12.2008 (6 місяців)
Апарт-готель "Арарат", Клайпеда. (Готельно-ресторанний бізнес)

Вірменська, європейська, авторська кухня.
Було запрошено власником готелю для відкриття нового ресторану.
Підбір та придбання необхідного інвентарю, посуду.
Модернізація чинного меню під ресторан.
Запуск та робота на шведській лінії, щоденне складання меню на шведський стіл.
Вихід до зали, робота з гостем.
Безпосереднє приготування та видача страв меню з урахуванням контролю.
Проведення різноманітних заходів (банкети, фуршети).
За короткий термін ресторан увійшов до п'ятірки найбільш відвідуваних ресторанів у місті.

Шеф-кухар

з 09.2007 по 05.2008 (8 місяців)
Готель "Ялта-Інтурист", ресторан "А-Tavola", Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Італійська кухня.
Впровадження та опрацювання меню.
Приготування страв згідно з тех/картки.
Підбір, організація та навчання персоналу всьому технологічному процесу.
Контроль та безпека страв.
Підготовка та проведення заходів різного рівня та масштабу: банкетів, фуршетів.
Один із найкращих ресторанів італійської кухні на території Криму.

Су-шеф

з 02.2005 по 03.2006 (1 рік 1 місяць)
Готель "Воздвиженський", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Впровадження нових страв, навчання персоналу процесам роботи, складання меню – шведська лінія та рум-сервіс, проведення переобліків.
Проведення фуршетів та банкетів, а також їх обслуговування. Індивідуальне приготування різноманітних страв для VIP гостей та власників готелю.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Економіка та менеджмент; Економіка та підприємство, Київ
Незакінчена вища, з 2010 по 2012 (2 роки)

Київське Профтех Училище Громадського Харчування

Кулінарія, Київ
Середня спеціальна, з 1984 по 1986 (2 роки)

Знання і навички

MS Word MS Excel Adobe Photoshop MacOS Adobe ABBYY FineReader

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Готель "Габія" м. Паланга. Литва. Італійська, литовська, європейська кухня. Су-шеф.
Ресторан "Алібі" м. Київ. Європейська кухня. Су-шеф.
Ресторан клуб "Оранжерея". м. Київ. Тайська кухня. Су-шеф.
UAB "CILI PICA" м. Паланга. Литва. Італійська, європейська, мексиканська кухня. Старший кухар. Договір.

Маю досвід роботи у VIP сім'ях, а також досвід роботи у сфері готельного та ресторанного бізнесу.
Досвід у запуску закладу із "0".
Маю досвід у пошуку та підборі потрібного виробничого обладнання та інвентарю, ергономічно розподілити по робочих секторах. Розробити та впровадити меню з урахуванням смаків та побажань, а також запропонувати свої напрацьовані страви, які стали популярними серед багатьох моїх гостей.Вміння розробляти ТТК та КК. Розбираюсь як продукти та багато інгредієнтів, які використовуються у світовій кулінарії.
Дотримуюся на робочому місці ідеальну чистоту протягом усього робочого дня. Вміння дотримуватись субординації, акуратності, чесності та дисципліни, суворості в роботі. Знаю та використовую середземноморську, італійську, кавказьку, слов'янську, паназіатську та світову гастрономічну кухню. Без шкідливих навичок (куріння, алкоголь).

Схожі кандидати

Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Кухар в сім'ю
Київ

Кухар в сім'ю
30000 грн, Київ

Кухар в сім'ю
Київ

Кухар в сім'ю
1500 грн, Київ

Шеф-кухар в сім'ю
Київ, Одеса

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: