Анастасія
Адміністратор, керуючий рестораном
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Рівне
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6984770
Досвід роботи
Керуюча Balance cafe
з 09.2021 по нині
(2 роки 9 місяців)
Balance cafe, Рівне (Сфера обслуговування.)
Програма Ультра, С1, food cost, фінансове планування, звітність,підбір персоналу.
Администратор
з 04.2015 по 10.2018
(3 роки 6 місяців)
ТЗОВ Міура, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота у ресторані та пабі яка тісно повязана з гостями готелю.
Спілкування з VIP клієнтами та іноземними гостями.
Організація і проведення :кейтерінг. бенкети, сніданки, конференції.
Робота з програмами R- Keрeer, TRIO, Word, Exel.
Робота з касовими документами, звітами.
Робота з офісною технікою.
Організація роботи всього персоналу та навчання офіціантів мінімум 1 раз в місяць,з ціллю підвищення їх кваліфікації і роботиз гостями.В результаті , кількість позитивних відгуків вагомо збільшилася.Замовлення продукції ( хімія, алкоголь, продукти харчування на сніданки), формування меню для будь яких святкувань.
Співбесіди, ведення документації яка стосується ресторану для контролюючих органів, нарахування з/ п.
Керівництво підприємства нараховує понад 50 чоловік.
Администратор
з 09.2013 по 02.2015
(1 рік 5 місяців)
ТЗОВ Скарб, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи всього персоналу.Ведення звітності про їх працю; вирішувала конфліктні ситуації; скоординовувала роботу кухні і залу; створювала і підтримувала дружню атмосферу в колективі; складала та контролювала робочі графіки працівників ;веденям реєстру анкет/ медичних книг.
Кейтерінг, обслуговування вхідних заявок і організація великомаштабних конференцій, супровід весіль, новорічних корпоративів та бенкетів.
Відкривала та закривала заклад.
Офіціант
з 02.2011 по 08.2013
(2 роки 6 місяців)
Ресторан Вентотто, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з програмним забезпеченням IIKO.
Робота у найкращому у місті Італійському ресторані Ventotto яка дала неймовірні знання про гастрономічну насолоду. Досягнення робили роботу так , аби гість повернувся знову !
Освіта
РДГУ
Історія, Ровно
Вища, з 2011 по 2016 (4 роки 9 місяців)
Диплом спеціаліста з відзнакою за спеціальністю історія.
Додаткова освіта та сертифікати
Онлайн курси Дмитра Борисова Ефективний менеджмент у ресторані.
Рік закінчення 2021, 3місяці
Курси Сомельє і гастрономії Варшава а також стажування у ресторані Concept 13.
Рік закінчення 2016, 1 місяць
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — вище середнього
- Російська — просунутий
- Польська — середній
- Українська — вільно
Додаткова інформація
Коротка інформація
Педантична у роботі (вмію бачити деталі), ціленаправлена бо вмію знаходити спільну мову з людьми ( переконала менеджера ФК Шахтар щоб команда залишиася у готелі м.Рівне хоч у них гра була у м.Луцьк) стресостійка бо пройшла шлях від офіціанта до керуючого рестораном ( вмію швидко приймати рішення і не боюсь відповідальності).
Схожі кандидати
Керівник, керуючий, заступник керуючого, менеджер, адміністратор
Рівне
Керуючий підприемством, керівник відділу продажу, директор
Рівне, Житомир
,
ще 8 міст
Керуючий, директор, начальник виробництва, цеху, підрозділу
Рівне, Вінниця
,
ще 6 міст
Директор, руководитель филиала, управляющий
35000 грн, Рівне, Київ
,
ще 2 міста
Адміністратор магазину, керівник, заступник керівника
10000 грн, Рівне
Директор ресторану, менеджер з персоналу
25000 грн, Рівне, Дистанційно