Резюме від 11 січня 2024

Дмитрий

Керуючий (торгівля), територіальний менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ДМИТРО ГОЛОКОЗ
Маю відмінні комунікативні навички, великий досвід роботи з клієнтами та вміння працювати в колективі однодумців. Вмію ставити завдання і забезпечувати дієвий контроль для досягнення цілей. Професійні здібності: вміння вільно вести переговори, управління персоналом та ведення документообігу, впевнений користувач ПК (MS Office (Word, Exсel), 1С, Power BI, EDIN, тендерні закупівлі (Prozzoro, e-tender, SmartTender, Zakupki. Prom.ua).

Освіта:
Економіст розвитку продуктивних сил,економічна і соціальна географія,Київський національний університет імені Тараса Шевченка, факультет географічний, м.Київ
09.2002 - 06.2007

Досвід роботи:
03.2023 - 07.2023
Керівник відділу рітейлу ТОВ "Універсал-Плюс" фірмова торгова мережа Мясомаркет, Наша Ряба (оптова та роздрібна торгівля м'ясом і м'ясними продуктами). В підпорядкуванні 50 фірмових магазинів, штат 250 співробітників.
Функціональні обов'язки:
Стратегічне планування, розробка, контроль та аналіз планів продаж, побудова та ефективне управління командою менеджерів (4 співробітника) фірмової мережі, які в свою чергу керують магазинами свого певного регіону, управління менеджерами по супутнім товарам та фаст-фуду, аналіз ринкових тенденцій, конкурентної ситуації та споживчої поведінки для визначення ефективних інструментів збільшення продажів, контроль виконання стандартів компанії, забезпечення високої якості обслуговування клієнтів у торгових точках, виконання планових показників компанії та ведення звітності з продажів, тісна співпраця з відділом маркетингу, закупівель та логістики для забезпечення високих результатів продажів.

06.2021- по теперішній час (з перервою з 03.2023 по 07.2023)
Менеджер з продажу кондитерських та хлібобулочних виробів (ФОП) Власна справа.
Функціональні обов'язки: пошук і залучення клієнтів, складання звітності, ведення, підтримка і розвиток клієнтської бази, аналіз ринку, представлення компанії на конференціях та демонстраційних заходах,проведення робіт по збільшенню обсягів продажів.

03.2018 - 04.2021
Начальник (Керуючий) АЗК WOG (Cafe, Market, Fast-Food) м. Знам'янка та м. Київ.
Функціональні обов'язки: організація ефективної роботи персоналу (до 30 людей в підпорядкуванні), підбір персоналу та їх навчання, прийняття, зберігання та продаж нафтопродуктів, продукції кафе та супутніх товарів (виконання планiв та цiлей компанiї), дотримання вимоги з охорони праці, техніки безпеки та охорони навколишнього середовища, забезпечення справності обладнання та устаткування АЗК (безперебійна робота комплексу 24/7).

05.2015 - 12.2017
Власник магазину кондитерських та хлібобулочних виробів: маю навики відкриття нових магазинів з «нуля», є вміння результативно керувати, організовувати і контролювати роботу персоналу,при необхідності виконувати обов'язки співробітників магазина,оптимізувати і контролювати бюджет магазину,взаємодія з орендодавцями,своєчасне оформлення необхідних документiв у фіскальні органи,правильно вести всю документацію магазину,аналізувати результати продажів,розробляти заходи, щодо поліпшення якості торгівлі,проводити переговори з постачальниками.

12.2013 - 03.2015
Начальник відділу продажів, менеджер з продажів ВАТ «Паляниця», м.Кропивницький
Функціональні обов'язки: керівництво відділом продажів, планування роботи відділу (ідеологія, цілі, завдання, мотивація),пошук і залучення клієнтів, складання звітності, ведення, підтримка і розвиток клієнтської бази, аналіз ринку, представлення компанії на конференціях та демонстраційних заходах,проведення робіт по збільшенню обсягів продажів.

10.2012 - 12.2013
Власник магазину кондитерських та хлібобулочних виробів ФОП, м.Кропивницький

01.2009 - 07.2012
Старший державний податковий інспектор, відділ адміністрування ПДВ Державна податкова інспекція м.Кропивницький.
Функціональні обов'язки: прогнозування та аналіз надходжень до бюджету податків до бюджету, аналіз фінансово‑господарської діяльності підприємств, донарахування штрафних санкцій за порушення податкового законодавства.

04.2007 - 01.2008
Кінофестиваль Молодість
Служба прийому та розміщення гостей

Рекомендації:
Петрова Валентина Миколаївна [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ВАТ «Паляниця»
Шульга Сергій Сергійович [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
WOG

Особисті дані:
Дмитро Олегович Голокоз
Молодший лейтенант запасу, спецiальнiсть - картограф (ВОС-191400)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження 27-01-1985
Місце народження: м.Кропивницький

Сімейний стан:
Одружений, виховую сина

Водійські права:
Категорія B (маю власний автомобіль)

Знання мов: українська — рідна; англійська – середній рівень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: