Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Ігор

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер сервісного центру

з 11.2023 по 01.2024 (2 місяці)
Pixophone, Івано-Франківськ (Телекомунікації, зв'язок)

Спілкування з клієнтами по телефону та в соц. мережах і меседжерах, вирішування конфліктних ситуацій, участь у дотичних до сервісу процесів, таких як: трейд ін, повернення, обмін, гарантійний ремонт, додаткові послуги, збір даних для відправлення відремонтованих пристроїв, їх приймання, комунікація з майстрами-інженерами для уточнення нюансів ремонту, замовлення запчастин для ремонту, обрахування ціноутворення комплектуючих та ремонту, націнка і уточнення нюансів, узгодження з клієнтами термінів та вартості ремонту.

Менеджер з продажу

з 08.2021 по 10.2023 (2 роки 2 місяці)
1CC, Дистанційно (Телекомунікації, зв'язок)

Обробка гарячих дзвінків, консультування зацікавлених клієнтів у товарі, обробка заперечень, збір особистих даних клієнта необхідних (і не тільки) для оформлення посилки, внесення некоректні замовлення у відповідний файл, слідкування за власними статусами.

Ст. касир, заступник керуючого магазином

з 11.2019 по 03.2021 (1 рік 4 місяці)
ТзОВ ТВК Львівхолод, Ивано-Франковск (Роздрібна торгівля)

Обов'язки: відкриття магазину, друк та викладка цінників, слідкування та наявністю та актуальністю цінників, чек-лист, фотозвіт, контроль термінів придатності на складі і ТЗ, дотримання планограми продавцями, викладка планограм, викладка товару, слідкування за насиченістю товаром на полицях, замовлення та приймання товару, ведення фізичної документації та документації в програмі Oblik, дотримання касової дисицпліни, проведення інкасації, проведення будь-яких маніпуляцій на касі, вирішення конфліктних ситуацій з покупцями, забезпечення торгової діяльності гастрономічних вітрин, списання товару, проведення часткових та загальних інвентаризацій, закриття магазину.



Досягнення: був прийнятий на роботу на посаду старший касир, потім переведений на посаду ВО заступника керуючого у звязку зі скороченням посади ст. касир, після чого переведений на посаду заступника керуючого магазином на підставі успішного завершення курсу навчання "заступник керуючого магазином".

Касир

з 04.2019 по 10.2019 (6 місяців)
Тростянецький, Ивано-Франковск (Роздрібна торгівля)

Оператор ПК

з 04.2018 по 09.2018 (5 місяців)
PVM Telepromo, Ивано-Франковск (Телекомунікації, зв'язок)

Обов'язки: робота за ПК, обдзвонювання приватних осіб в Польщі, розмова з ними по зарання записаному скрипту, запрошення їх на презентації та події, збір особистих даних у потенційних клієнтів для відправлення їм запрошення. У випадку не коретно поданої інформації клієнтом самостійно здійснювати пошук потенційної адреси за допомою сайту poczta-polska.pl
Досягнення: "krol wysylki" останні три місяця роботи. Лідер по локації по загальній кількості запрошень та кількості запрошень за годину.

Освіта

ВПУ СОТ

Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин, комп'ютерної та офісної техніки, Ивано-Франковск
Середня спеціальна, з 2015 по 2018 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Касова дисципліна РРО Робота з ТЗД Касова дисципліна, інкасація, книга ОРО POS-термінар, РРО Контроль цінників Адміністрування офісу Управління магазином Ведення CRM Користувач 1С Ведення документації Лідерство Управління командою Комунікабельність Цілеспрямованість Інвентаризація Стресостійкість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

  • Тетяна Василівна

    Тетяна Василівна

    Адміністратор, Тростянецький

    Контактні дані приховані
  • Бандурін Андрій

    Бандурін Андрій

    Старший охоронець мережі магазинів Рукавичка в м. Івано-Франківськ, ТзОВ ТВК "Львівхолод"

    Контактні дані приховані
  • Косован Олександр

    Косован Олександр

    Керівник СЦ, Pixophone

    Контактні дані приховані
  • Катерина Богданівна

    Катерина Богданівна

    ТІМ-лідер, 1CC

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Маю організаторські, лідерські здібності, вмію обирати приорітети, впевнений користувач ПК. Зібраний, вольовий, завзятий.
Відкритий до нового досвіду, ініціативний в роботі, уважний до деталей, мотивований розвиватися та заробляти більше. Я націлений на результат, швидко адаптуюся до динамічного середовища і прагну професійно та фінансово розвиватися. Високі моральні цінності і сумлінне виконання обов'язків - це те, чим я керуюсь у виконанні посадових обов'язків.
Володію Microsoft Word на середньому рівні, Microsoft Excel на низькому, знання ПК на рівні впевненого користувача, знання РРО, книги ОРО, касової дисципліни, POS-терміналу, ТЗД (сканер/термінал) на рівні впевненого користувача, 1C, GOLD на середньому рівні. Працював з чотирма видами CRM, VoipTIME, Linphone, 3CX, MicroSIP, Binotel, присутні навички щодо ціноутворення.

Звʼязок зі мною у Телеграмі: https://t.me/zlyi_igor

Схожі кандидати

Адміністратор
Івано-Франківськ

Адміністратор готелю
10000 грн, Івано-Франківськ, Яремче, Буковель

Адміністратор
Івано-Франківськ

SMM-менеджер, адміністратор
15000 грн, Івано-Франківськ, Львів , ще 2 міста

Продавець-консультант, адміністратор
Івано-Франківськ

Адміністратор, секретар
Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: