Резюме від 1 травня 2021 PRO

Владислав

Инженер компьютерных систем, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Бориспіль, Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер комп`ютерних систем

з 12.2006 по 12.2010 (4 роки)
ЗАТ “Агробудмеханізація”, Бориспіль (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечення працездатності комп’ютерної техніки, локальної обчислювальної мережі, встановлення операційних систем, системного і прикладного програмного забезпечення. Обслуговування комп’ютерної техніки, проведення діагностики і профілактики з метою виявлення і усунення можливих причин виходу техніки із ладу. Визначення необхідності закупівлі та формування бюджету на придбання технічних засобів: комп’ютерної техніки, оргтехніки, засобів зв’язку (далі - ТЗ), ведення моніторингу переміщення ТЗ. Надання консультаційної допомоги співробітникам з питань пов’язаних з роботою ТЗ. Контроль ефективності використання ТЗ. Захист інформації. Обслуговування міні-АТС, догляд за мережами внутрішньої телефонії, прокладання мереж. Придбання мобільних засобів звя’зку, контроль їх ефективного використання, регулювання тарифікації. Прокладання комп’ютерних мереж. Догляд за периферійним обладнанням, заправка картриджів для офісної техніки...

Освіта

Полтавський державний педагогічний інститут ім.В.Г.Короленка

Вчитель біології та фізичного виховання, Полтава
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Одружений. Маю доньку. Володію українською та російською мовами, вивчав англійську мову. Маю посвідчення водія, категорії В,С. Отримав досвід програмування на C# для 3D Engine. Маю навики 3D-моделювання. Є досвід встановлення та налаштування IP-камер відеоспостереження з приводом PTZ та використанням ПЗ "Xeoma" компании "ФеленаСофт".
Маю бажання вдосконалюватися та отримувати відповідну заробітну плату

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: