• PRO

Andrii

Су-шеф, 35 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
26 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший кухар батальйону

з 02.2025 по нині (6 місяців)
176 Навчальний Центр, Рівне (Сили оборони)

Кухар універсал

з 02.2024 по 02.2025 (1 рік)
TUSHA, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 08.2023 по 01.2024 (5 місяців)
Shalom/ Селям, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Брав участь у відкритті нового проекту
-Організація роботи зміни кухарів
-Видача та контроль готової продукції
-Складання закупки
-Проведення ревізій та інвентаризацій
-Навчання персоналу
-Допомога в організації проробок та корегування меню
-Контроль видачі
-Робота на відкритій кухні, робота на процесі пічка/мангал
-Організація технологічних процесів

Су-шеф

з 07.2023 по 09.2023 (2 місяці)
Ресторан "Річка" від Чорноморки, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Брав участь у відкритті нового проекту
-Організація роботи зміни кухарів
-Видача та контроль готової продукції
-Складання закупки
-Проведення ревізій та інвентаризацій
-Навчання персоналу
-Допомога в організації проробок та корегування меню
-Контроль видачі на кухні за відсутності Шеф-кухаря
-Робота на відкритій кухні, робота на тепані

Кухар-універсал

з 04.2023 по 07.2023 (3 місяці)
Ресторан "Анчоусна від Чорноморки", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

з 03.2023 по 04.2023 (1 місяць)
Ресторан креветка, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Європейська, грецька, балканська кухня.
Приготування страв та н/ф
Контроль видачі замовлень
Організація роботи процесу
Проведення інвентаризації та ревізії
Проведення санітарних днів та поточного прибирання
Проробки та введення в меню нових страв

Бармен

з 03.2023 по 04.2023 (1 місяць)
Клуб Кібер-спорт "GP", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал/ Су-шеф

з 11.2022 по 04.2023 (5 місяців)
Клуб Кібер-спорт "GP", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи процесу
Приготування страв та н/ф
Проведення санітарних днів та поточного прибирання
Контроль видачі страв на процесі
Складання закупки товару та сировини
Організація переобліків та ревізій
Навчання персоналу (стажерів)
Проробка нових страв та введення їх у меню

Су-шеф

з 10.2022 по 11.2022 (1 місяць)
Ресторан "In Vino", Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Acaunt-menager

з 09.2022 по 11.2022 (2 місяці)
MSMC, Луцьк (Фінанси, банки, страхування)

Робота з базою CPM
Робота на вхідній лінії (сoll and hot BASA)
Робота з холодною та гарячою базами
Юридичний супровід клієнта

Cу-шеф

з 08.2021 по 11.2021 (3 місяці)
ресторан "Frankophile", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за роботою кухарів.
Проведення навчання персоналу
Введення нових позицій у меню
Створення нових десертів
Проведення інвентаризацій та ревізій
Проведення санітарних днів та контроль за якістю передачі зміни
Закупка та прийом сировини та товарів.
Досягнення - виховав з лінійного кухаря старшого зміни!

Старший кухар гарячого процесу/ кухар-універсал/ старший зміни

з 07.2021 по 08.2021 (1 місяць)
ресторан Corks and Crumbs, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за роботою кухарів.
Проведення навчання персоналу
Введення нових позицій у меню
Створення нових десертів
Проведення інвентаризацій та ревізій
Проведення санітарних днів та контроль за якістю передачі зміни
Закупка та прийом сировини та товарів.
Досягнення - виховав з лінійного кухаря старшого зміни!

Старший кухар гарячого процесу

з 02.2021 по 04.2021 (2 місяці)
Mr.Benedict, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за роботою кухарів на процесі
Виготовлення нф та страв
Заміна шеф-кухаря у його відсутності на кухні
Проведення інвентаризацій та ревізій
Навчання персоналу
Участь у проробках весняного меню та введення нових позицій
Зокрема розробив разом з шеф-кухарем нові позиції сніданків
-розробив техкарту на фірмові віденські вафлі в асортименті

Кухар універсал/ кухар-сушист/ кухар гарячого процесу

з 11.2020 по 02.2021 (3 місяці)
Суши WOK, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування ролів та суші
Приготування wok
Проведення переобліків
Контроль за роботою кухні
Складання закупки

Старший кухар холодного процесу/ старший кухар гарячого процесу

з 06.2019 по 03.2020 (9 місяців)
ресторан Show Basilic, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль за роботою кухарів на процесі
Виготовлення нф та страв
Складання закупки та проведення інвентаризацій
Навчання персоналу
Проведення проробок страв
-Організація з обслуговування та приготування страв для новорічних корпоративів на 100-500 чоловік

Кухар гарячого процесу/ шеф-кондитер

з 12.2017 по 06.2019 (1 рік 6 місяців)
ресторан Бравий Швейк, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Увів в основне меню фірмовий десерт
Створення та проробка нових позицій з десертів
Робота з нтд і тк та ттк
Проведення ревізій
Навчання персоналу
Запуск кондитерського цеху з нуля

Помічник кухаря/ кухар холодного процесу

з 09.2017 по 12.2017 (3 місяці)
ресторан Срібні Лелеки, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення н/ф
Приготування страв згідно ТК
Проведення ревізій
Приготування та обслуговування бенкетів та весіль на 200-300 чоловік
Санітарна обробка цеху після робочого дня

Освіта

ВНУ імені Лесі Українки

241 Готельно-ресторанна справа, Луцьк
Вища, з 2021 по 2022 (1 рік)

ФКТБП СНУ імені Лесі Українки

181 "Харчові технології та інженерія", Луцьк
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Технолог-інженер харчової промисловості

КТБП ВНУ імені Лесі Українки

181 Харчові технології - технік технолог, Луцьк
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

-Кухар 4-го розряду
-Технік-технолог

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

  • Складання калькуляційних карт, ТТК, карт ризику, ТК.
  • Ведення документації HACCP
  • Ведення нормативної документації та бухгалтерського обліку кухні
  • Проробка нових страв та сезонного меню.
  • Ремонт холодильного та механічного обладнання
  • Проєктування та запуск з нуля цеху
  • Навчання персоналу проведення тренінгів.
  • Ведення бухгалтерії
  • Складання договорів на постачання
  • Закриття продажів та юридичний супровід фінансового консультанта
  • Складання та написання спічу та скрипта
  • Робота в СРМ

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Російська — просунутий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: