- PRO
Володимир
Шеф-повар, 60 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7043657/
Досвід роботи
Шеф-повар
з 05.2022 по 10.2024
(2 роки 5 місяців)
Hidden, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 05.2021 по 02.2022
(9 місяців)
Blockbuster mall (відкриття найбільшого в Україні ресторанного фуд-кор, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 10.2020 по 10.2021
(1 рік)
Экоист, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 03.2020 по 10.2020
(7 місяців)
Black, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 09.2019 по 03.2020
(6 місяців)
Loft Bar, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар
з 05.2019 по 09.2019
(4 місяці)
Crazy Quentin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 04.2019 по 05.2020
(1 рік 1 місяць)
Дефицит, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар (консультант)
з 04.2017 по 09.2017
(5 місяців)
., Литва (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеф
з 04.2015 по 04.2018
(3 роки)
INK, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Старший кухар
з 02.2011 по 08.2015
(4 роки 6 місяців)
Best Event Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу
з 01.2011 по 03.2014
(3 роки 2 місяці)
Grand Piano, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу
з 11.2008 по 01.2011
(2 роки 2 місяці)
Дом Бергонье, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Фаховий коледж "Освіта" університету Україна
Харчові технології, Київ
Середня спеціальна, з 2024 по 2026 (2 роки)
Вище комерційне училище Київського національного торгово-економічного університету
Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 2008 по 2011 (3 роки)
Знання і навички
- Адаптивність
- Здатність до навчання
- Приготування страв
- Комунікабельність
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Неконфліктність
- Готування піци
- Готування фаст-фуду
- Розробка меню
- Доброзичливість
- Італійська кухня
- Організованість
- Складання технологічних карт
- Пакування готової продукції
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
Особисті якості: відповідальне ставлення до роботи, пристосованість до роботи в динамічних умовах, комунікабельний, швидко адаптуюсь до змін, маю аналітичний склад розуму, здатний швидко приймати рішення, уважний, ініціативний, чесний.
Професійні навички:
-Розробка та впровадження меню;
-Оптимізація процесів кухні;
-Контроль якості готових страв;
-Підбір та навчання персоналу;
-Знання правил зберігання продуктів;
-Проведення переобліку, та зведення в 1С;
-Проведення інвентаризації;
-Впевнений користувач ПК.
Схожі кандидати
-
Бренд-шеф
Київ -
Шеф-кухар
80000 грн, Київ -
Шеф-кухар
Київ -
Су-шеф
Київ -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Київ -
Шеф-повар
50000 грн, Київ, Запоріжжя , ще 2 міста