Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 лютого 2024 PRO

Надiя

Шеф-кухар, технолог, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф- кухар, кухар в сім'ї

з 11.1998 по 02.2024 (25 років 3 місяці)
Група компанiй "Наша Карта", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1998- ресторан «Рішельє», кухар; Наша Карта
2000-2006рр.- ресторан «Рішельє», «Сан Сіті», шеф- кухар;
2006-2007рр. (по переводу)- ресторан «Велюр», шеф- кухар, Наша Карта;
2007-2013рр.- ресторан «Рішельє», «Сейф», «Касабланка»,
Наша Карта;
2013р.- по 2019рр. - ресторан «Тургенеф», шеф - кухар;Наша Карта;(відкриття ресторану)
2015-2017рр.- ресторан « Coin», відкриття ресторану, тайська кухня.
2017-2018рр.- ресторан «Три Вилки», шеф- кухар, Наша Карта
2019-2024рр.- нові проекти; робота в vip сім´ях.
Вiдкриття ресторанiв з нуля. Керування виробничо-господарською дiяльнiстю пiдроздiлу (кухня). Розробка та введення меню в ресторанах, оновлення меню (по сезонам). Вивчення попиту споживачiв. Пiдбiр та навчання персоналу. Робота з поставщиками. Контроль за технологiєю виготoвлення iжi, нормами закладання сировини та додержанням санiтарних правил i правил особистої гiгiєни.

Шеф-кухар

з 11.1998 по 02.2024 (25 років 3 місяці)
Товариство, Київ (Харчова промисловість)

Освіта

Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Технологiя харчування, iнженер - технолог., Київ
Вища, з 2006 по 2009 (3 роки 1 місяць)

Пiсля закiнчення Киiвськoго технiкуму громадського харчування з вiдзнакою, поступила на 3 курс унiверситета на заочне вiддiлення та успiшно його закiнчила. Пройшла десятки курсiв з пiдвищення квалiфiкацii.

Додаткова інформація

Досвiд роботи в ресторанах премiум сегмента та в Vip родинах. Стаж роботи бiльше 20 рокiв.
Знання кухонь: Європейська, Iталійська, Українська, Французька, Тайська. Стажувалась та навчалась у Францii, Іспанii, Таiланді. Досвiд викладання в кулiнарнiй школi. Досвiд проведення майстер класiв.
Люблю свою професiю, постiйно розвиваюсь, порядна, вiдповiдальна, цiлеспрямована, готую з любов'ю. Шукаю роботу шеф - кухарем! Або кухарем в родину!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: