Резюме від 25 травня 2021 PRO

Ярослава

Вчитель початкових класів, тьютор, викладач української мови та літератури, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель української мови та літератури, вчитель групи продовженого дня

з 10.2019 по 11.2019 (1 місяць)
Спеціалізована школа № 200 ім. Василя Стуса I-III ступеня з поглибленим вивченням англійської мови, Київ (Освіта, наука)

Під час проходження практики проявляла ініціативу та вміння застосовувати набуті теоретичні знання у практичних цілях. Мною були проведені цікаві та креативні уроки з використанням технічних засобів. Проводились психологічні тренінги та позакласна робота. Для учнів стала не лише вчителем, а й кращим другом. До роботи завжди ставлюсь сумлінно.
За час проходження практики зарекомендувала себе позитивно. Отримала гарні відгуки від керівництва.

Освіта

Національний Педагогічний університет імені М.П. Драгоманова

Факультет української філології та літературної творчості, за спеціалізацією «Українська мова і література, зарубіжна література та практична психологія», Київ
Вища, з 2015 по 2021 (5 років 4 місяці)

Отримана професійна кваліфікація: викладач української мови і літератури закладу вищої освіти; вчитель зарубіжної літератури закладу загальної середньої освіти; практичний психолог у закладах освіти.

Додаткова освіта та сертифікати

Курси англійської мови «Michael Gott International English Language Dynamics Course».

2020, 1 місяць

Знання і навички

MS Word MS PowerPoint MS Office Користувач Internet Opera Internet Explorer Mozilla Firefox Email Pinnacle Studio Vegas

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальність, надійність, уважність, акуратність, добросовісне виконання поставлених завдань, оптимістичність, активність, творче та креативне мислення, вміння швидко орієнтуватись в складних ситуаціях і самостійно приймати рішення. Щирість, чесність, самоконтроль, тактовність, порядність, вміння легко знаходити спільну мову з людьми. Відкрита до нових знань, в тому числі готова вчитись і у самих учнів, та ділитись своїми знаннями з іншими. Прагну досягати поставлених цілей, мати професійний ріст і самовдосконалюватись.
Основним постулатом успішної роботи у школі вважаю творчість, креативність прогресивність та сучасність. Готова працювати з повною віддачею і готова її отримувати від інших.
Інтереси та хобі: Вважаю себе затятим книголюбом та кіноманом. Обожнюю читати будь-яку літературу, як художню, так і нон-фікшн, сучасну, або ж щось із класики. Не тямлю себе без письменницької діяльності: пишу оповідання і замальовки з життя, в майбутньому планую розширити горизонти й написати роман. У вільний час займаюсь монтажем відео для каналу на YouTube. Захоплююсь кіномистецтвом та історією кіно в цілому. Цікавлюсь театральним мистецтвом, відвідую музеї та виставки. Люблю подорожувати.
Не маю шкідливих звичок, займаюсь спортом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: